9950x3d2 ile 9850x3d hakkında ne düşünüyorsunuz?

bir sürü video varda ben zach ten gördüğüm için bunu paylaştım dual vcashe olayını beğendim aslında 200w tdp de güzel duruyor anakarttan 230 un üzerinde güç çekmez yüksek ihtimalle genel bakış iyi gibi ama 9800x3d deki anakart yakma olayı gibi olaylar gözlemlenirse şaşırmam sizler ne düşünüyorsunuz?
Sınavda işime yarar mı

bir sürü video varda ben zach ten gördüğüm için bunu paylaştım dual vcashe olayını beğendim aslında 200w tdp de güzel duruyor anakarttan 230 un üzerinde güç çekmez yüksek ihtimalle genel bakış iyi gibi ama 9800x3d deki anakart yakma olayı gibi olaylar gözlemlenirse şaşırmam sizler ne düşünüyorsunuz?
45-50k paranız varsa alırsınız haberi bir de pbo da overdrive vermeden sadece curve optimizer yaparak serin tutabileceğimiz bir işlemci olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınavda işime yarar mı
95 puan alıyorsan 100 puan almana yarar. 😁

Zen 6 yı bekliyorum ben zen 6 sonrası bence baya şey değişecek
Benim tüm bekleyişim LGA1954 soketi AMD nin şimdiden Dual V-Cache ile ilgiyi kendine çekmesini anlıyorum. Çünkü İntel de BLLC cache sağlayacak.

Son düzenleme:
45-50k paranız varsa alırsınız haberi bir de pbo da overdrive vermeden sadece curve optimizer yaparak serin tutabileceğimiz bir işlemci olacaktır.

95 puan alıyorsan 100 puan almana yarar. 😁

Benim tüm bekleyişim LGA1954 soketi AMD nin şimdiden Dual V-Cache ile ilgiyi kendine çekmesini anlıyorum. Çünkü İntel de BLLC cache sağlayacak.
Evet 300mb dan fazla l3 bellek diyorlar intel için beni baya mutlu ettin birde düzgün bir şekilde çıkarırlarsa işlemcileri

Evet 300mb dan fazla l3 bellek diyorlar intel için beni baya mutlu ettin birde düzgün bir şekilde çıkarırlarsa işlemcileri
Zaten 18A üretimi yetişmezse TSMC ye 2nm veya 3nm ürettirecek.

Screenshot_20251023-170224_YouTube.webp

Atak yapması lazım yoksa amd fiyatları kökleyecek rekabet yok.
Sadece işlemci değil ki anakartlarda amd olunca hem sürekli bitiyor hemde fiyatları z790 lara felan göre baya pahalı

''Biz tekeliz daha çok işlemci çıkarıyoruz eşek gibi alacaksınız'' diye yorumladım muhtemelen fiyatını da uçururlar.

Sadece işlemci değil ki anakartlarda amd olunca hem sürekli bitiyor hemde fiyatları z790 lara felan göre baya pahalı
Evet intel de işlemci pahalı anakart uygun amd de işlemci ucuz anakart pahalı oluyordu. Şimdi AMD işlemci de anakart da pahalı almanın pek mantığı kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri