9999 TL Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

Yakışan

80+
Reaksiyon skoru
41
Vatandan almak daha mantıklı hem daha ucuz hem taksit imkanı var. Edit: Vatandaki fiyat değişti ancak hala taksitten dolayı avantajlı gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Fantastiktürk ne diyorsunuz monitörle ilgili olarak?

Son düzenleme:
Arkadaş su hepsiburadadaki lenovo 2k monitörü aldım 3 kez aldım 3ünde de ölü piksel çıktı. En son böyle bise alcam heralde

• Üzgün
Reaksiyonlar: ANYA
Arkadaş su hepsiburadadaki lenovo 2k monitörü aldım 3 kez aldım 3ünde de ölü piksel çıktı. En son böyle bise alcam heralde
valla bende onu almayı düşünüyorum ama çok sıkıntı var monitörde ya, yorumları takıp ediyorum sürekli. F/P ürün ancak kalite kontrol sıkıntı. Değişim mi yapıyorsunuz iade mi?

valla bende onu alcam ama çok sıkıntı var monitörde ya yorumları takıp ediyorum sürekli. F/P ürün ancak kalite kontrol sıkıntı. Değişim mi yapıyorsunuz iade mi?
Değişim talebi iptal edilenlerden olmak istemedim. Direkt iade.

valla bende onu alcam ama çok sıkıntı var monitörde ya yorumları takıp ediyorum sürekli. F/P ürün ancak kalite kontrol sıkıntı. Değişim mi yapıyorsunuz iade mi?
Son gelenin sağ tarafında bir de sol tarafında minicik birer tane vardı görmesi zor kullanırken farkedilmiyor. İade etsem mi bilemedim ama edicem sanırım.

Değişim talebi iptal edilenlerden olmak istemedim. Direkt iade.

Son gelenin sağ tarafında bir de sol tarafında minicik birer tane vardı görmesi zor kullanırken farkedilmiyor. İade etsem mi bilemedim ama edicem sanırım.
ben ederdim ya, aldığın üründe sorun olsun istemezsin.

Bu rog monitörü kullanıyorum vatandan aldım 4 ay önce. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. Ölü piksel vs hicbir sorun yaşamadım

Samsung Oddysey G5 sipariş etmiştim. İptal edip bunu aldım. Samsung 32 inçti bu 27. Bunun paneli daha iyi . Hepsiburadadan aldım. Kuveyt Türk kartı ile faizsiz 12 oluyor

tüm şirketler aynı anda indirim yaptı. incehesap, gaming gen tr, vatan. İş çok garip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,941
Üyeler
175,134
Son üye
bilal safa yılmaz
Geri