Neler Yeni

Yardım 9k-10k arası laptop önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
Bütçe
10000
Acilinden f/P odaklı hem yüksek ayarlarda oyun oynanabilecek hemde autocad vs programı rahat kullanabileceğim bir laptop istiyorum. Bütçe az da olsa aşılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

Avolay

80+ Gold
1- Kuralları oku acil yazmak yasak ve dediğin şey acil bile değil
2-Up tuşu var kendine mesaj yazarak uplayamazsın

Kuralları okuma saygısını dahi forum üyelerine göstermeyip acil olmayan bir şeyi acil yazarak daha çok hit almaya çalışmandan dolayı öneri yapmak içimden gelmiyor.
Yine de en iyisi bu https://www.amazon.com.tr/dp/B08H8V...e=380333&creativeASIN=B08H8VRWYF&linkCode=asn
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Techno08 Var mı başka önerin? Yoksa beni övebilirsin , izin veriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Kuralları oku acil yazmak yasak ve dediğin şey acil bile değil
2-Up tuşu var kendine mesaj yazarak uplayamazsın

Kuralları okuma saygısını dahi forum üyelerine göstermeyip acil olmayan bir şeyi acil yazarak daha çok hit almaya çalışmandan dolayı öneri yapmak içimden gelmiyor.
Yine de en iyisi bu https://www.amazon.com.tr/dp/B08H8V...e=380333&creativeASIN=B08H8VRWYF&linkCode=asn
Kusura bakma bilmiyordum. Forum da yeniyim düzelttim. Önerin için teşekkür ederim.

Techno08

80+ Gold
ısınma sorunu olduğu söyleniyor bu modelin doğru mudur?

çok serin çalıştığını söyleyemem. Gf ve bravo, msi’ın daha ucuz tutmak için kaliteden kısılmış kasalarıdır. Üstte atılan pavilion 5 - 6 derece falan daha serin çalışıyor oyundan oyuna göre. Alternatif sundum sadece gtx 1660 ti max-q ile rx 5500m aynı performansı veriyor hangisini beğendiysen alabilirsin ama iki laptop içinde soğutucu gerekebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok serin çalıştığını söyleyemem. Gf ve bravo, msi’ın daha ucuz tutmak için kaliteden kısılmış kasalarıdır. Üstte atılan pavilion 5 - 6 derece falan daha serin çalışıyor oyundan oyuna göre. Alternatif sundum sadece gtx 1660 ti max-q ile rx 5500m aynı performansı veriyor hangisini beğendiysen alabilirsin ama iki laptop içinde soğutucu gerekebilir.
başka önerebileceğin bi marka var mı Acer lenovo vs.

Top Bottom