ruzgarhetfield
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba iyi forumlar oncelikle tablet almayi dusunuyorum daha cok oyun icin 9 10k butcem var tablet onerilerinizi bekliyorum. kolay gelsin.
Merhaba iyi forumlar oncelikle tablet almayi dusunuyorum daha cok oyun icin 9 10k butcem var tablet onerilerinizi bekliyorum. kolay gelsin.
aslinda kucuk kardesime alacagimda. cok abarti bisey olmasina gerek yok 2 kardesim var ortak kullanicaklar.![]()
Honor Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye - Fiyatı, Yorumları
Honor Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bütçe artabilirse bu çok daha mantıklı olur. İşlemci olarak bayağı fark var.![]()
Lenovo Idea Tab Pro 12.7 inç 3K Luna Gri Tablet
İhtiyacınız olanı bulun ve her şeyi tek bir yerde tutun, böylece kontrol her zaman sizde olsun.www.laptop.com.tr
Hangi oyunları oynayacaklar?aslinda kucuk kardesime alacagimda. cok abarti bisey olmasina gerek yok 2 kardesim var ortak kullanicaklar.
ya toca boca gibi oyunlar diyim size hocam.Hangi oyunları oynayacaklar?
Patladım bu arada. O zaman direkt tablete gerek yok. 2. El ucuza bir şey alabilirsiniz. A9 gibiya toca boca gibi oyunlar diyim size hocam.
valla anlatamıyorum hocam yaPatladım bu arada. O zaman direkt tablete gerek yok. 2. El ucuza bir şey alabilirsiniz. A9 gibi
Her istediğinin olmadığını da öğrenmesi gerekirvalla anlatamıyorum hocam ya![]()
![]()