- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok kral benim aldığımı inceleyen bulamadım bu 180hz modeli
Pc hocası yakın tarihte inceledi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden
Yok kral benim aldığımı inceleyen bulamadım bu 180hz modeli
Pc hocası yakın tarihte inceledi.
Neden
180 hz ile 240 arasında aman aman fark yok +5k verrim dersen sen bilirsin. E sporcu değilsen yaniYok kral benim aldığımı inceleyen bulamadım bu 180hz modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden
He yani videoyu izlesem bı fark olmaz diyorsan bakarım180 hz ile 240 arasında aman aman fark yok +5k verrim dersen sen bilirsin. E sporcu değilsen yani
Ne dediğini anlamıyorum.He yani videoyu izlesem bı fark olmaz diyorsan bakarım
İzledim kral dedim ki yani o videoyu izlesem bu monitör içinde düşüncem olusurmu gibisinden demiştimNe dediğini anlamıyorum.
Yok hocam farklı modeller öyle düşünemezsiniz yabancı kaynaklarda vardır incelemesi.İzledim kral dedim ki yani o videoyu izlesem bu monitör içinde düşüncem olusurmu gibisinden demiştim
Aynen bencede iyi fiyat ama inceleme bulamadım ve eksi yönleri bence MS değeri gtgr olmasi ve çerçevesiz olması olabilirincelemesi yok bu nedenle kimse iyi veya kötü diye yorum yapamaz.
ama 2k 240hz ips için 9k için iyi fiyat.
hiç bir monitorun kağıt üzerinde yazan değerleri gerçek değil, harcii donanım ile test edilmeis gerekiyor.Aynen bencede iyi fiyat ama inceleme bulamadım ve eksi yönleri bence MS değeri gtgr olmasi ve çerçevesiz olması olabilir
Kral alakasız ve pivot bile değil
hocam attığım zaman baksaydınız 5600tl ye düşmüştü. pivot çokta önemli değil açıkçası monitör kolu alırsn çok önemli ise.Kral alakasız ve pivot bile değil