Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,846
20 TL'ye n11 den çözmüştüm daha önce.onu çözmesem alırdım bunu
BEDAVAAnlamadığım bir şekilde 0 TL kesti. Ürünü sepete eklediğim zaman 74,22 TL promosyon uyguladı
0tl ye mi alacan sen de üstadKupon falan yok mu
Ücreti şimdi çekti, sistemde gecikme oldu galiba.BEDAVA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
0tl ye mi alacan sen de üstad![]()
Hocam daha önce açtığınız konudan bunu almıştım Bundaki uçlar Amazondaki ile uyum sağlar mı ki.bu marka kaliteli çökün.
%80 sağlar gibi görünüyor. hassas tornavida setlerinin uç çapları genelde aynıdır.Hocam daha önce açtığınız konudan bunu almıştım Bundaki uçlar Amazondaki ile uyum sağlar mı ki.
burda birikir.sorgulama hocam bi yerde biri kiyor heralde bnde kedi maması alırken bedavaya gelmişti
İkisini beraber kullanmak mantıklı mı sence bunun tornavida kısmı daha kaliteli duruyor.%80 sağlar gibi görünüyor. hassas tornavida setlerinin uç çapları genelde aynıdır.
burda birikir.
ürün hala stokta çökün dedik forum ölmüşrolson ingiliz malıdır arkadaşlar
![]()
ikisini ayrı kullanmak bence daha mantıklıİkisini beraber kullanmak mantıklı mı sence bunun tornavida kısmı daha kaliteli duruyor.
hocam normal sepetten öderken 5tl küsür var orda gözükmüyor%80 sağlar gibi görünüyor. hassas tornavida setlerinin uç çapları genelde aynıdır.
burda birikir.
![]()
amazon sana özel kıyak geçmiş o zamanhocam normal sepetten öderken 5tl küsür var orda gözükmüyor
Yok kimilerine vermiş yaBEDAVA
0tl ye mi alacan sen de üstad![]()
rolson çin malı dostum%80 sağlar gibi görünüyor. hassas tornavida setlerinin uç çapları genelde aynıdır.
burda birikir.
![]()
rolson çin malı dostum
yorumlar sadece bizim gibi geri kalmış 2. dünya ülkeleri vatandaşlarının yazdığı yorumlar dolayısı ile kötü. sebebi şu ; 75 liraya izeltaş kalitesi beklemek.Yorumlar neden kötü