Neler Yeni

A 101 E gelen Gamepad'den alabilen var mı ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar, Dün A 101'e Gamepad'i almak için gittim ama adam bana gelmedi falan dedi ne zaman gelir dedim o da onlar önceden geliyorlar reklamını sonradan yapıyorlar falan dedi (ilk defa böyle bir şey duyuyorum ne diyor bu ya ?) Neyse bana yakın yer orasıydı diğer A 101 mağazaları ise baya uzak 5 km+ bisikletle gidemedim ama gideceğim bugün. Siz alabildiniz mi ? Nasıl ilk kullanış deneyiminiz ? Sizce kalmışmıdır bugüne ?

erny

80+ Bronze
Merhabalar, Dün A 101'e Gamepad'i almak için gittim ama adam bana gelmedi falan dedi ne zaman gelir dedim o da onlar önceden geliyorlar reklamını sonradan yapıyorlar falan dedi (ilk defa böyle bir şey duyuyorum ne diyor bu ya ?) Neyse bana yakın yer orasıydı diğer A 101 mağazaları ise baya uzak 5 km+ bisikletle gidemedim ama gideceğim bugün. Siz alabildiniz mi ? Nasıl ilk kullanış deneyiminiz ? Sizce kalmışmıdır bugüne ?
Ben de gittiğimde gelmedi demişlerdi.

Mangiz

80+
Ben dün piranha wireless gamepad aldım çalışmadı iade ettim. Bilgisayara bağlandığını algılıyor ama oyunlarda vs. çalışmıyor x360ce de bile denedim nafile. Almanı önermem tabi senin kararın, bende çalışmayan sende de çalışmaz demiyorum.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Merhabalar, Dün A 101'e Gamepad'i almak için gittim ama adam bana gelmedi falan dedi ne zaman gelir dedim o da onlar önceden geliyorlar reklamını sonradan yapıyorlar falan dedi (ilk defa böyle bir şey duyuyorum ne diyor bu ya ?) Neyse bana yakın yer orasıydı diğer A 101 mağazaları ise baya uzak 5 km+ bisikletle gidemedim ama gideceğim bugün. Siz alabildiniz mi ? Nasıl ilk kullanış deneyiminiz ? Sizce kalmışmıdır

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben dün piranha wireless gamepad aldım çalışmadı iade ettim. Bilgisayara bağlandığını algılıyor ama oyunlarda vs. çalışmıyor x360ce de bile denedim nafile. Almanı önermem tabi senin kararın, bende çalışmayan sende de çalışmaz demiyorum.
Yok hocam ben kablolu olanı alacam.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben bize yakin olana gittim ikiside duruyordu hatta piranhanin diger urunleride duruyordu , padi aldim ciktim.
Daha onceden 30×70 mouse pad kullanmadiğim icin karşilastirma yapamiyacam , fakat şu ana kadar herhangi bir kotu tarafini gormedim.Kalitelide duruyor
Mousepad'den bahsetmiyoruz, Gamepad'den bahsediliyor.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
şunu diyorsanız ps3 kolu bu shbari gibi program yardımıyla pcde kullanılır. bt desteği şart ama pc de.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim