Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Bizim burda reklamdan öncede vardı 39,90 TL idi. Hala duruyordur muhtemelen.
hayırlısı olmuştur belki de vazgeçin bence parmak acıtıyor böyle modeller bir süre sonra.Aynen hocam bu.
Onunla oynayacağım oyunlar şunlar; Forza Horizon 4, Ve hikayeli oyunlar.Ben o gamepadi birkaç ay önce geldiğinde 25 ya da 30a almıştım. Ara ara oynuyorum simülasyon oyunlarında idare ediyor fiyatına göre. Bir sıkıntısını görmedim.
Sizdede L2 tuşu fiziksel olarak basılı kalıyor mu yoksa bendeki modelin kalıbında mı bir sorun var?Ben o gamepadi birkaç ay önce geldiğinde 25 ya da 30a almıştım. Ara ara oynuyorum simülasyon oyunlarında idare ediyor fiyatına göre. Bir sıkıntısını görmedim.
Yok kalmıyor galiba sizinkinde sorun.Ben aldım daha önce hiç gamepad kullanmadığım için kaliteli veya değil diyemem ürünün fiyatı belli malzeme kalitesi içi boş plastik gibi değil birazda olsa sağlamlık hissi veriyor x360 ile ayarlarını yaptım 3 oyunda denedim sorunsuz çalıştı benimkinde L2 tuşunu yukarı doğru biraz kaydırarak basınca fiziksel olarak takılı kalıyor tek sıkıntısı bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizdede L2 tuşu fiziksel olarak basılı kalıyor mu yoksa bendeki modelin kalıbında mı bir sorun var?