A 101 E gelen Gamepad'den alabilen var mı ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,234
Merhabalar, Dün A 101'e Gamepad'i almak için gittim ama adam bana gelmedi falan dedi ne zaman gelir dedim o da onlar önceden geliyorlar reklamını sonradan yapıyorlar falan dedi (ilk defa böyle bir şey duyuyorum ne diyor bu ya ?) Neyse bana yakın yer orasıydı diğer A 101 mağazaları ise baya uzak 5 km+ bisikletle gidemedim ama gideceğim bugün. Siz alabildiniz mi ? Nasıl ilk kullanış deneyiminiz ? Sizce kalmışmıdır bugüne ?

Merhabalar, Dün A 101'e Gamepad'i almak için gittim ama adam bana gelmedi falan dedi ne zaman gelir dedim o da onlar önceden geliyorlar reklamını sonradan yapıyorlar falan dedi (ilk defa böyle bir şey duyuyorum ne diyor bu ya ?) Neyse bana yakın yer orasıydı diğer A 101 mağazaları ise baya uzak 5 km+ bisikletle gidemedim ama gideceğim bugün. Siz alabildiniz mi ? Nasıl ilk kullanış deneyiminiz ? Sizce kalmışmıdır bugüne ?
Ben de gittiğimde gelmedi demişlerdi.

Ben dün piranha wireless gamepad aldım çalışmadı iade ettim. Bilgisayara bağlandığını algılıyor ama oyunlarda vs. çalışmıyor x360ce de bile denedim nafile. Almanı önermem tabi senin kararın, bende çalışmayan sende de çalışmaz demiyorum.

Merhabalar, Dün A 101'e Gamepad'i almak için gittim ama adam bana gelmedi falan dedi ne zaman gelir dedim o da onlar önceden geliyorlar reklamını sonradan yapıyorlar falan dedi (ilk defa böyle bir şey duyuyorum ne diyor bu ya ?) Neyse bana yakın yer orasıydı diğer A 101 mağazaları ise baya uzak 5 km+ bisikletle gidemedim ama gideceğim bugün. Siz alabildiniz mi ? Nasıl ilk kullanış deneyiminiz ? Sizce kalmışmıdır

Ben dün piranha wireless gamepad aldım çalışmadı iade ettim. Bilgisayara bağlandığını algılıyor ama oyunlarda vs. çalışmıyor x360ce de bile denedim nafile. Almanı önermem tabi senin kararın, bende çalışmayan sende de çalışmaz demiyorum.
Yok hocam ben kablolu olanı alacam.

ben bize yakin olana gittim ikiside duruyordu hatta piranhanin diger urunleride duruyordu , padi aldim ciktim.
Daha onceden 30×70 mouse pad kullanmadiğim icin karşilastirma yapamiyacam , fakat şu ana kadar herhangi bir kotu tarafini gormedim.Kalitelide duruyor
Mousepad'den bahsetmiyoruz, Gamepad'den bahsediliyor.

şunu diyorsanız ps3 kolu bu shbari gibi program yardımıyla pcde kullanılır. bt desteği şart ama pc de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri