bios sürümünüz nedir size vediğim linkten sırayla indirip kurun sona kadarRyzen 3 2200g işlemcim vardı sattım 5 3500x aldım taktım ama ekran görüntü vermiyor
ekran kartı var değil mi?Ryzen 3 2200g işlemcim vardı sattım 5 3500x aldım taktım ama ekran görüntü vermiyor
Evet var ekran kartım hatta başka ekran kartı da denedim bios görüntü gelmiyorbios sürümünüz nedir size vediğim linkten sırayla indirip kurun sona kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı var değil mi?
5 serisi değiğin ryzen 5 ise r3 3.nesil açan r5 3.nesilde açar ve bios hiç mi girilmiyor pc başlatırken del tuşuna basınBios sürümü eski
5 serisi işlemci taktıgim için görüntü vermiyor
Evet var ekran kartım hatta başka ekran kartı da denedim bios görüntü gelmiyor
eski işlemciniz elinizde ise onu takın öyle güncelleyin sonra yenisini takınEski kullanmış olduğum ryzen 3 serisi ewt
Şimdi ise ryzen 5 serisi işlemci aldım power tuşunu basıyorum bilgisayar çalışıyor fakat görüntü yok
görüntüyü kesin ekran kartından alıyorsunuz değil mi ekran kartınız modeli neydi? kablo ona bağlı değil mi ?Maalesef sattıktan sonra işlemci aldım
Başka yöntemi varmıdır acaba
Dediğiniz gibi yaptim fakat aynı şekil görüntu alamadimgörüntüyü kesin ekran kartından alıyorsunuz değil mi ekran kartınız modeli neydi? kablo ona bağlı değil mi ?
birde kasa gücünü kesin bios pilini çıkartın biraz bekleyin sonra bios pilini yerine takın tekrar açmayı deneyin bios girebilecek mi bakalım
o zaman benim aklıma bir şey gelmiyor bir tanıdıktan 2.nesil işlemci bulun takıp bios güncelleyin veya ryzen işemcisi satan bilgisayarcıya götürün güncellesinŞuan elimde RX 550 ve RX 560 ekran kartı mevcut görüntü çıkışını ekran kartından alıyorum
Dediğiniz gibi yaptim fakat aynı şekil görüntu alamadim