MERTCANİBB
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
farklı kablolar denedim ekran kartına yada normal kasaya takıyorum görüntü gelmiyor ne yapabilirim
hocam tam sistem özelliklerinizi yazar mısınızfarklı kablolar denedim ekran kartına yada normal kasaya takıyorum görüntü gelmiyor ne yapabilirim
a520m k v2 anakarthocam tam sistem özelliklerinizi yazar mısınız
reis ilk başta sadece ekran gelmiyordu ekran kartı yanıyordu sinyal yok diyordu şimdi ekran kartındada ışık yok anlamadım ve kazara USB 2 yazan pinleri çöp ettim anakartta alakası varmı bilmiyorum olaydan sonra oldu kontrol ederken sinirlendimhocam tam sistem özelliklerinizi yazar mısınız
hocam sisteminizde sorun olmaması gerekiyor aslında size tavsiyem ramleri teker teker her iki slotda da denemeniz ram bacaklarını silgi ile hafifçe silebilirsin ve öyle deneyebilirsin ekstra olarak kablolamada bir sorun ya da psunuzda bir sorun olabilir onlarıda kontrol etmekte fayda var ve farklı bir psu ilede test etmenizi öneririm usb2 yazan pinler kasanın üstünde bulunan usb girişleri için kullanmıyorsanız bir sıkıntı yaratmaza520m k v2 anakart
Asus tuf gaming 3060 ekran kartı
ryzen 5 5600
ballıstix 3200 MHz ram16gb
fsp 500 waat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis ilk başta sadece ekran gelmiyordu ekran kartı yanıyordu sinyal yok diyordu şimdi ekran kartındada ışık yok anlamadım ve kazara USB 2 yazan pinleri çöp ettim anakartta alakası varmı bilmiyorum olaydan sonra oldu kontrol ederken sinirlendim
ram 2 tane var 2 slotta dolu anlamadımhocam sisteminizde sorun olmaması gerekiyor aslında size tavsiyem ramleri teker teker her iki slotda da denemeniz ram bacaklarını silgi ile hafifçe silebilirsin ve öyle deneyebilirsin ekstra olarak kablolamada bir sorun ya da psunuzda bir sorun olabilir onlarıda kontrol etmekte fayda var ve farklı bir psu ilede test etmenizi öneririm usb2 yazan pinler kasanın üstünde bulunan usb girişleri için kullanmıyorsanız bir sıkıntı yaratmaz
tamam ramleri tek tek deneyin önce bir rami tek slota takın deneyin yine olmazsa öbür slota tek takıp deneyin silgi ile temizleyip deneyebilirsiniz o da olmazsa dediğim gibi kablolamada ya da psunuzda sorun olabilirram 2 tane var 2 slotta dolu anlamadım