The GodFather
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
almadım önerirsen sevinirimDaha almadıysanız içinden kontrolcü çıkan model önerebilirim.
almadım önerirsen sevinirimDaha almadıysanız içinden kontrolcü çıkan model önerebilirim.
teşekkürler inceleyeceğimCorsair'ın en iyi modeli şuan ve soğutma performansı çok güzel.
anakart ne kadar hemen satılır mı bilmiyorumEğer dönüştürücü fiyatları 340-400 TL ise anakartınızı satıp A-RGB destekleyen bir modele geçme şansınız var mı ?
Rica ederim. 75CFM'lik bir hava akışına ve 4.2mm/H2O hava basıncına sahip. AIO alırken CFM ve mm/H2O değerlerine dikkat edin, RPM değeri çok önemli değil AIO'larda.teşekkürler inceleyeceğim
kasaya 360mm alasım var. 120 veya 240 göze hoş gözükmez diye düşünüyomRica ederim. 75CFM'lik bir hava akışına ve 4.2mm/H2O hava basıncına sahip. AIO alırken CFM ve mm/H2O değerlerine dikkat edin, RPM değeri çok önemli değil AIO'larda.
SilverStone PF360 bu nasıl bunun cfm si 94Rica ederim. 75CFM'lik bir hava akışına ve 4.2mm/H2O hava basıncına sahip. AIO alırken CFM ve mm/H2O değerlerine dikkat edin, RPM değeri çok önemli değil AIO'larda.
SilverStone PF360 ta var mı ben bi kumanda gördüm ama ne kumandası bilmiyom
Corsair kontrolcüler sıradan argb fanlarla uyumlu değil.Bütçeniz elveriyorsa bunu öneririm. Hem içerisinde 6'lı fan ve RGB çoklayıcı ile geliyor.
Evet, uyumlu demedim. Yazıları okudunuz değil mi?Corsair kontrolcüler sıradan argb fanlarla uyumlu değil.
bu siteyi ilk defa duydum güvenilir mi kiTürkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.comID-COOLING ZoomFlow 360 XT ARGB 4 Pin PWM Ä°Ålemci Sıvı SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING ZoomFlow 360 XT ARGB 4 Pin PWM Ä°Ålemci Sıvı SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
İkisinden birini al hem daha iyi olur hemde içinden ARGB kontrolcü çıkıyor bunların.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair kontrolcüler sıradan argb fanlarla uyumlu değil.
Güvenilir. N11/hepsiburada gibi yerlerde de satış yapıyorlar.bu siteyi ilk defa duydum güvenilir mi ki