Aynen güzel oyun ama alacak para yok dan kastım mikrofon olmadıktan sonra oyunun tadı çıkmaz benceGüzel oyun arkadaşı olana tavsiye ederim. Aynı fiyata farklı oyunlarda deneyelim derseniz game pass alın. Bundan sonrada it takes two oynarsınız
Hocam önceden uyarayım bi sahnede vincenzonun malafat gözüküyor dikkat!!!1 PC den 2 kişi oynayabiliyormuş. 1 oyuncu klavye 2. oyuncu kol ile. Laptobu tv ye bağlarım oynarım eşimle teşekkürler aldım hemen.
Hayali saç beyazlatır1 PC den 2 kişi oynayabiliyormuş. 1 oyuncu klavye 2. oyuncu kol ile. Laptobu tv ye bağlarım oynarım eşimle teşekkürler aldım hemen.
LSLWLRQLKFLWKFLWKFLRHocam önceden uyarayım bi sahnede vincenzonun malafat gözüküyor dikkat!!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayali saç beyazlatır
lan oğlum asdasdasdHocam önceden uyarayım bi sahnede vincenzonun malafat gözüküyor dikkat!!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayali saç beyazlatır
Pederle oynicaktım çaresizlikten sizin oynayacağınızı duyunca mutlu olduydum hayaller fln kurulmuştu ama sen de oynayamamışsın. Üzdügencolar oyunu indirdim. ps5 kolunu pc ye bağladım.steamden kontrolcü bölümüne girdiğimde ps5 kolunu görüyorum tuş ayarı yapabiliyorum fakat oyuna girdiğimde 2. oyuncu ekranında koldan A simgesine bas diyor galiba xbox kolu istiyor çalıştıramadım