Commüter tip ne oluyor bilmiyorumda bu motorları öneririm.buraya a1 ehliyet için motor tavsiyesi verirmisiniz en az commüter tip
cbr mesela commüter tip onun gibi olanlar böyle kurye motoru değilde daha çok spor tarzı motorlar oluyo teşekkürler yinedeCommüter tip ne oluyor bilmiyorumda bu motorları öneririm.
R125
CBR 125
KTM 125 RC
Rica ederim.cbr mesela commüter tip onun gibi olanlar böyle kurye motoru değilde daha çok spor tarzı motorlar oluyo teşekkürler yinede
bencede en mantıklısı mondial drift 125 mh düşündüm o nasıldır? a1 uyumlu mu?YZF R125'e aşığım ama yedek parçası çok pahalı, arkadaşım kaza yapmıştı sadece grenajlarına 12K istemişler.
Düşüp kalkacaksanız motorla daha ucuz ve yedek parçası bulunan motorları seçin.
pahalı parçası olan motorları bende mantıklı görmüyorum ya dediğin gibiCBR125 var az yakar çok kaçar hesabı.
R125'in tasarımına hayranım. Fakat Allah korusun bir kazaya falan karışırsanız parçaları bir hayli pahalıya patlayacak.
Sport tarzda CBR125 öneririm demin de söylediğim gibi. Onun dışında MH 125 var.pahalı parçası olan motorları bende mantıklı görmüyorum ya dediğin gibi
CBR commuter değil supersport.cbr mesela commüter tip onun gibi olanlar böyle kurye motoru değilde daha çok spor tarzı motorlar oluyo teşekkürler yinede