A1 ehliyet için motor tavsiyesi

ArdaCoşar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
buraya a1 ehliyet için motor tavsiyesi verirmisiniz en az commüter tip

Commüter tip ne oluyor bilmiyorumda bu motorları öneririm.
R125
CBR 125
KTM 125 RC
cbr mesela commüter tip onun gibi olanlar böyle kurye motoru değilde daha çok spor tarzı motorlar oluyo teşekkürler yinede

YZF R125'e aşığım ama yedek parçası çok pahalı, arkadaşım kaza yapmıştı sadece grenajlarına 12K istemişler.
Düşüp kalkacaksanız motorla daha ucuz ve yedek parçası bulunan motorları seçin.

YZF R125'e aşığım ama yedek parçası çok pahalı, arkadaşım kaza yapmıştı sadece grenajlarına 12K istemişler.
Düşüp kalkacaksanız motorla daha ucuz ve yedek parçası bulunan motorları seçin.
bencede en mantıklısı mondial drift 125 mh düşündüm o nasıldır? a1 uyumlu mu?

CBR125 var az yakar çok kaçar hesabı.
R125'in tasarımına hayranım. Fakat Allah korusun bir kazaya falan karışırsanız parçaları bir hayli pahalıya patlayacak.

CBR125 var az yakar çok kaçar hesabı.
R125'in tasarımına hayranım. Fakat Allah korusun bir kazaya falan karışırsanız parçaları bir hayli pahalıya patlayacak.
pahalı parçası olan motorları bende mantıklı görmüyorum ya dediğin gibi

cbr mesela commüter tip onun gibi olanlar böyle kurye motoru değilde daha çok spor tarzı motorlar oluyo teşekkürler yinede
CBR commuter değil supersport.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Suzuki GSXR 125 bakın derim. Veya CBR 125. Yamaha önermem gerek servis gerek yedek parça olsun çok pahalı. KTM Türkiye'de yaşamıyor olmaydık alınabilirdi fakat KTM ülke şartları için çok pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Commuter tip motorlar genelde kurye arkadaşlar tarafından tercih edilir fakat bu sizi commuterdan soğutmasın. Commuterlar parça olarak ucuzlardır ve benzini koklarlar. Çok az yakarlar. Fiyatları da diğer sınıflara göre uygundur. Fakat dış görünüş önemli diyorsanız Naked veya SuperSport öneririm.

Geri