Neler Yeni

A1 ehliyet motor önerisi

Daha 17 yaşındayım ve en fazla a1 ehliyet alabildiğim için 125cc motorları baya bi araştırdım ve aklıma bir kaç tane model yerleşti. Bütçem kask ile beraber 105k olduğu için 23-24 model çinli markalar düşünüyorum tamamen eğlence için alacağım yaz sonu da üniversiteye gideceğim için satacağım. Naked motor hastası olduğum için aklımda qj srk 125s ve rz 125s var. Aslında yahama wr 125x de düşünüyorum ama hangisini tercih etmem konusunda baya bir kararsız kaldım. Bütçeme göre daha güzel bir motor varsa yardımcı olursanız sevinirim.

almayı düşündüğüm motorların ilanları:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-qj-abs-srk125s-ekstrali-3k-km-1239646629/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...emiz-full-aksesuarli-rz-125-1235282915/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-250-favori-supermoto-1224745046/detay/
yahama wr 125x

ilk motorunsa absli al panik durumunda kayıp düşmeyesin drift l bende önermiyorum uyguna almadığın sürece kışın çalışmıyor marş bile basmıyor kuzenimin drift l si tvs olarak da önermem uyguna almadığın sürece onuda alıcaksan fazla zorlama yüksek devirde kullanma narin biraz bende anlamadım srk125s hakkında bilgim yok srk125r alıcaksan sağlam motor diyebilirm şimdilik ama fazla km yapmamıştı benim arkadaşta motor kazadan sonra bile çalıştı helal olsun demiştim bunu yapanlara o zaman bi sürsün tekrar dan konu açık kalırsa dönüş yaparım
haftaya bu üçünden birisini alacağım ama sanırsam rz 125s alacağım. Abs olması benim için çok önemli. Tork ve beygir konusunda iyi bir motor. Bloğunun sağlamlığını bilmem ama en azından gördüğüm kadarıyla kroniği olmayan bir motor. Sadece göstergesi hosuma gitmedi ona da yapacak birsey yok önerin icin tesekkur ederim herkese

bende var raider 125 canını çıkararak kullanıyorum motoru daha tık yok. Bakımlarını doğru düzgğn yaparsan asla yolda bırakmayacak bi motor
yalan olmasın zaten sanayide görmüyorum şu anlık sadece 2 hafta önce gördüm o kadar yeni motor olduğu için olabilir bayide çözüyorlardır sorununu belki ama alma diyor herkes bana da bende değiştiricem yakın zamanda motoru o yüzden bildiğin bir sorunu varsa sende paylaşdemiştin 2 hafta önce gelen bir müşteri vardı motor kapağı delinmiş tvs in o yüzden önermiyorum bende ilk defa gördüm böylesini sordum nasıl becerdin diye yeni almış zaten hevesini atamamışsın dedi usta olur dedi giderken motor freni yapıyormuş tak diye ses gelince durmuş paniklemiş bi baktım yarılmış usta dedi

yalan olmasın zaten sanayide görmüyorum şu anlık sadece 2 hafta önce gördüm o kadar yeni motor olduğu için olabilir bayide çözüyorlardır sorununu belki ama alma diyor herkes bana da bende değiştiricem yakın zamanda motoru o yüzden bildiğin bir sorunu varsa sende paylaşdemiştin 2 hafta önce gelen bir müşteri vardı motor kapağı delinmiş tvs in o yüzden önermiyorum bende ilk defa gördüm böylesini sordum nasıl becerdin diye yeni almış zaten hevesini atamamışsın dedi usta olur dedi giderken motor freni yapıyormuş tak diye ses gelince durmuş paniklemiş bi baktım yarılmış usta dedi
yani dediğin gibi motordan önce kullanıcıda sorunu aramak gerek küt diye motor frenine asılırsa elbette sorun yaşar. Düzgün kullanımda bile birçok sorun yaşatacak çinli motorlara parayı vermek yerine 2 3 gömlek üstü hintli motora para vermek çok daha mantıklı olur

yani dediğin gibi motordan önce kullanıcıda sorunu aramak gerek küt diye motor frenine asılırsa elbette sorun yaşar. Düzgün kullanımda bile birçok sorun yaşatacak çinli motorlara parayı vermek yerine 2 3 gömlek üstü hintli motora para vermek çok daha mantıklı olur
bende anlamıyorum hocam zaten bu sanayi işlerinden arada denk geliyor yakınımız dükkani olduğu için soruyorum böyle böyle şöyle şöyle oldu diyor bende görüp duyduğumu paylaşıyorum herkesin kendi motoru nasıl kullanacağı ona kalmış fakat herkes düzgün kullansa zaten çinli motorlar bile 50k km yapar ama nerde japon motorları hor kullanılmasına rağmen 50k yapıyor kalite burdan belli zaten o yüzden herkes japon da japon diyor düzgün kullansan bir şey olmaz çin malıda olsa o motora

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,198
Üyeler
173,330
Son üye
DefacerFounder
Geri