Neler Yeni

A1 ehliyete motor önerisi.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
75k bütçem var ancak motora 70k civarı ayıra bilirim, malum kask ıvır zıvır.. 17 yaşındayım ilk motorum olacak ama rs200 ve cg sürdüm bu zamana kadar acemilik fazla yok gibi. öncelikle akla ilk gelen isimler drift l ve tvs.. ancak drift hiç sevmiyorum hoşuma gitmiyor, tvs güzel görünüyor ancak kampana fren ve herkes sallıyor yok gösterge bozuk yok parça yok servis kötü. madem öyle 2. el fazla hırpalanmamış az yakan çok kaçan parçası ucuz ve buluna bilir olan, malum öğrenciyiz. birazda tipi güzel olan 2. el ne önerirsiniz?

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Furkan Demirtaş
5k ya ekipmanlar alınabiliyor mu kanka bu devirde öyleyse çok iyiymiş yıllar önce bile bulamıyordum bu fiyatlara.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5k ya ekipmanlar alınabiliyor mu kanka bu devirde öyleyse çok iyiymiş yıllar önce bile bulamıyordum bu fiyatlara.
ls2 3000tl civarı yanlışımmı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

para kolay bulunmuyor kanka ne yapalım öyle sallaması kolayda insanlar çorabından para çıkarıp zor topluyor bir araya

yaman..k

80+ Silver

para kolay bulunmuyor kanka ne yapalım öyle sallaması kolayda insanlar çorabından para çıkarıp zor topluyor bir araya
Arkadaş kimseye sallamamış ki , ekipmanın önemini bilmiyorsunuz heralde ekipman alırken paradan kısmayın.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Furkan Demirtaş

Doğrudur bilmiyorum güncel fiyatlarını da sadece kaskla bitmiyor ki dostum. Ayrıca ben ne zaman kime salladım dostum?

Top Bottom