Neler Yeni

A1 MOTOR EHLİYETİ YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
muhammed günaydın
ARKADAŞLAR MERHABA BEN BU A1 EHLİYETE KAYIT OLDUM ADAMLAR BANA ÖNCE ELEKTRONİK SINAVA GİRMEMİ SÖYLEDİLER TARİH SÖYLEMEDİLER BİZ SİZİ ARİCAZ DEDİLER YAKLAŞIK 2 AY OLDU AZ EVVEL ARADIM AY SONU GİBİ HABER VERİRİZ SANA DEDİLER BENİMİ DOLANDIRIYORLAR ANLAMADIM BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ ACABA KAYDIMI ALİYİMMİ NABİYİM

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Karşında adamlar diye bir şey olmaması lazım. Meb'e bağlı bir sürücü kursuna gitmiş olman lazım. Yok ben oraya gitmedim herhangi adamlara gittim dersen elimde çok temiz köprü var Çanakkale'de. Ucuza bırakırım.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
ARKADAŞLAR MERHABA BEN BU A1 EHLİYETE KAYIT OLDUM ADAMLAR BANA ÖNCE ELEKTRONİK SINAVA GİRMEMİ SÖYLEDİLER TARİH SÖYLEMEDİLER BİZ SİZİ ARİCAZ DEDİLER YAKLAŞIK 2 AY OLDU AZ EVVEL ARADIM AY SONU GİBİ HABER VERİRİZ SANA DEDİLER BENİMİ DOLANDIRIYORLAR ANLAMADIM BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ ACABA KAYDIMI ALİYİMMİ NABİYİM
keşke a2'ye başvuru yapsaydın yaşın kaç ve nasıl bir sürücü kursuna gittin kaç kişiyle muhattap oldun

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
muhammed günaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karşında adamlar diye bir şey olmaması lazım. Meb'e bağlı bir sürücü kursuna gitmiş olman lazım. Yok ben oraya gitmedim herhangi adamlara gittim dersen elimde çok temiz köprü var Çanakkale'de. Ucuza bırakırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka mebe bağlı sürücü kursu laa benim bazı arklarda ordan aldılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

keşke a2'ye başvuru yapsaydın yaşın kaç ve nasıl bir sürücü kursuna gittin kaç kişiyle muhattap oldun
2-3 yetkiliyle muhattap olduk tanıdıklar diye gittik benim bazı arklarda ordan aldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,300
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom