Neler Yeni

A101 de Adidas Hoops 3.0 ayakkabılar 999₺

shiver

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Tutkan
Bayılıyorsunuz saçma sapan markalara para bayılıp sonra mağduru oynamaya :D Başınıza ne geliyorsa marka takıntınızdan geliyor.
Hocam mağduru falan oynadığımız yok, marka takıntılı biri de değilim indirim çok iyi olduğundan cazip gözükmüştü. Herhangi bir ayakkabının 4. günden böyle sorunlar baş göstermesi her firma için saçmalık, üstelikte bu adidas olduğu halde.

HelpMeYou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir
Hocam mağduru falan oynadığımız yok, marka takıntılı biri de değilim indirim çok iyi olduğundan cazip gözükmüştü. Herhangi bir ayakkabının 4. günden böyle sorunlar baş göstermesi her firma için saçmalık, üstelikte bu adidas olduğu halde.
Hocam sorunu kendiniz söylemişsiniz. " Adidas olduğu halde ". Bunlara bu kadar güvenip çok para vermenin anlamı yok diyorum ben.

shiver

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Tutkan
Hocam çok para dediğiniz miktar 1000 lira ki şuan jump kinetix vs. markalardan da o fiyatlara ayakkabı alabiliyorsunuz, adidasın saydığım markalardan daha sağlam ayakkabılar yaptığı herkes tarafından bilinen bir gerçek bunu inkar etmenin bir anlamı yok, dediğim şey herhangi bir sempati vs.ye de girmez. Bir ayakkabıya 2-3k civarları verilmemesi düşüncenize bende katılıyorum ki verebilsem böyle bir indirimi de değerlendirmezdim :D.

RusherTR

80+

Ekler

• 20241019_145125.jpg
    20241019_145125.jpg
    53.2 KB · Hit: 14

Wota404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atahan
Asics için çok iyi yorumlar duydum, duyuyorum. Şu ana kadar hiç tecrübe etme şansım olmadı. Genelde profesyonel voleybolcuların çok tercih ettiği bir marka. İçime sinen bir modeli kampanyalı bulduğumda almayı düşünüyorum. 👍
Asics in çok modeli var ve çok şıklar ailemde 3 kişiye de aldırdım hepsi beğenerek kullanıyor ne yırtılma ne patlama vs olmadı hiç birinde olmadı. Tabi alırken mağazaya satıcıya dikkat etmek gerek.

Top Bottom