Neler Yeni

A101 de Adidas Hoops 3.0 ayakkabılar 999₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Nike ve Adidas gibi firmalar aşırı pahalı ürünler sattığı için ve Türkiye'de insanların alım gücünün düşük olduğundan fazla satış yapamaması ve gümrük vergisi belasından dolayı,

Türkiye'ye ürün ithal etmek yerine Türkiye'de ayakkabı üreticilerine İSİM KULLANMA HAKKI sattığına ve bu ayakkabıların orijinal adı altında Türkiye'de üretildiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Bu yüzden Türkiye'de ürün alacaksanız marka olarak değil kalite olarak bakın. Örneğin: Bosch ve diğer "kaliteli" Alman markalarının 3. dünya ülkeleri için Türkiye'de üretim yapması.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Aldım bakalım inşallah patlamayız
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız anlamadığım 9 ay taksiti seçtim direkt taksit parasıyla hepsini çekti karttan
limiti direkt çeker her ay ödersin karta, ilk defa mı kredi kartı kullanıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
abbas
Nike ve Adidas gibi firmalar aşırı pahalı ürünler sattığı için ve Türkiye'de insanların alım gücünün düşük olduğundan fazla satış yapamaması ve gümrük vergisi belasından dolayı,

Türkiye'ye ürün ithal etmek yerine Türkiye'de ayakkabı üreticilerine İSİM KULLANMA HAKKI sattığına ve bu ayakkabıların orijinal adı altında Türkiye'de üretildiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Bu yüzden Türkiye'de ürün alacaksanız marka olarak değil kalite olarak bakın. Örneğin: Bosch ve diğer "kaliteli" Alman markalarının 3. dünya ülkeleri için Türkiye'de üretim yapması.
Öyle zaten bizim bir arkadaş esenyurtta fabrikada çalışıyordu nike adidas vs. fason üretimindeydi orijinal bir şekilde.

Adidas Hoops 3.0'ın mid olmayan versiyonunu kulllanıyorum. Deichmann'dan almıştım. İşçilik ve malzeme olarak a101'deki üründen -fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla- çok farklı. Ederi 2k olan ayakkabının indirimsiz fiyatının bile 1.4k olması mantıklı olmazdı zaten.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat

3700 e nike.com dan aldığım jordan lowun 4 5 ayda geldiği hal hor kullanmadım mahallede falan giymedim değişim veya iade de yapmadılar instreet den alınır ayakkabı arkadasım 5 kere değiştirdi en ufak kusurunda ben bundan sonra replika ayakkabılara yöneliyorum

Ekler

• IMG_2209.jpeg
    IMG_2209.jpeg
    107.8 KB · Hit: 161

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Normal günlük olarak air max ltd3 kullanıyom ,yağmurlu havada kirlenmesin yada değişiklik olsun diye aldım .Çok bir şey beklemiyom ayakabıdan ama replika parası sonuçta.

Ekler

• 20240918_141808.jpg
    20240918_141808.jpg
    1.6 MB · Hit: 165
  • 20240918_141757.jpg
    20240918_141757.jpg
    1.4 MB · Hit: 164

aras114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Aras Danyildiz
Sanırım artık kaliteli spor ayakkabı almak istersek Adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Under Armour markalarına bakmamamız lazım. Gittikçe kalitesini düşürdüklerini görüyorum. Kalite marka olarak Colombia, Merrell, Salomon, The North Face, Jack Wolfskin, Asics, Skechers kaldı galiba.. Kalite spor ayakkabı 4000 TL'den başlıyor. Kampanya yakalarsak 2500 TL civarına alabiliyoruz. Ben böyle düşünmeye başladım...
asics cidden iyi, kisin aldigim ayakkabiyi hala kullaniyorum ilk gunku gibi kalipli ayakkabi nike gibi sekli semali bozulmadi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3700 e nike.com dan aldığım jordan lowun 4 5 ayda geldiği hal hor kullanmadım mahallede falan giymedim değişim veya iade de yapmadılar instreet den alınır ayakkabı arkadasım 5 kere değiştirdi en ufak kusurunda ben bundan sonra replika ayakkabılara yöneliyorum
Replika adamdır hocam kalitesiz üretim orjinaldense replikayı tercih ediyorum travis ve air diorum hala mükemmel kondisyonda 2-2.5 bandında çok iyi replikalar var

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Asil

Ajusshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
Normal günlük olarak air max ltd3 kullanıyom ,yağmurlu havada kirlenmesin yada değişiklik olsun diye aldım .Çok bir şey beklemiyom ayakabıdan ama replika parası sonuçta.
A101 Siparişi mi bu gayet iyi görünüyor taban da çökme vs var mı ayrıca içerisi bilek kısmı gibi kaplı mı

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Birol Olcaytürkan
asics cidden iyi, kisin aldigim ayakkabiyi hala kullaniyorum ilk gunku gibi kalipli ayakkabi nike gibi sekli semali bozulmadi
Asics için çok iyi yorumlar duydum, duyuyorum. Şu ana kadar hiç tecrübe etme şansım olmadı. Genelde profesyonel voleybolcuların çok tercih ettiği bir marka. İçime sinen bir modeli kampanyalı bulduğumda almayı düşünüyorum. 👍

nucLear

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Soner Demirel
bu modeli daha önce birkaç kez kullandım hiç sorun yaşamadım. mid olduğu için yarım numara büyük olmak avantajlı oluyor. ve orijinal asla koku felan yapmıyor.

Top Bottom