Neler Yeni

A101 de Adidas Hoops 3.0 ayakkabılar 999₺

nucLear

80+
Reaksiyon skoru
15

Ekler

• IMG_9227.png
    IMG_9227.png
    878.3 KB · Hit: 365
Sanırım artık kaliteli spor ayakkabı almak istersek Adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Under Armour markalarına bakmamamız lazım. Gittikçe kalitesini düşürdüklerini görüyorum. Kalite marka olarak Colombia, Merrell, Salomon, The North Face, Jack Wolfskin, Asics, Skechers kaldı galiba.. Kalite spor ayakkabı 4000 TL'den başlıyor. Kampanya yakalarsak 2500 TL civarına alabiliyoruz. Ben böyle düşünmeye başladım...

Sanırım artık kaliteli spor ayakkabı almak istersek Adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Under Armour markalarına bakmamamız lazım. Gittikçe kalitesini düşürdüklerini görüyorum. Kalite marka olarak Colombia, Merrell, Salomon, The North Face, Jack Wolfskin, Asics, Skechers kaldı galiba.. Kalite spor ayakkabı 4000 TL'den başlıyor. Kampanya yakalarsak 2500 TL civarına alabiliyoruz. Ben böyle düşünmeye başladım...
marka bağımlısı asgarii ücretlilere gider bunlar da

Colombia dan ayakkabı aldım ilk haftada başına gelen https://www.columbia.com.tr/siyah-hatana-breathe-erkek-ayakkabi-p-30688

Ekler

• cb84678b-069c-4a2b-90dd-1764a498bfd6.jpg
    cb84678b-069c-4a2b-90dd-1764a498bfd6.jpg
    197 KB · Hit: 503
Orası dayanıklı olsun diyorsan Salomon Outpulse al dremel ile bile yırtılmıyor :kekw:

Aldım bakalım inşallah patlamayız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yalnız anlamadığım 9 ay taksiti seçtim direkt taksit parasıyla hepsini çekti karttan

Geri