DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Bütçeniz 1500 TL ise kaçırmayın.
Bilmiyorum ama laptop olsun tablet olsun hometech olması lazım bu markalarda aldığımda sürekli bozuldu.neredeyse hep a 101 in ürünlerini kullandım 1 2 ürün haricinde hiç bir sıkıntısı olmadan kullanıyorum 1500 e böyle bir laptop bulursanız bize de atında haberimiz olsun bu PC ile internette sörf de yapar ebaya da girer bir kaç oyunda oynar bence gayet güzel bu fiyata kaçırılmicak bir ürün zaten bunu alan adam oyun oynamak render yapmak için falan kullanmaz
Eyw çok sağol haklısın söylediklerinde gerçek olsada alsam hemen.Yine evinde rtx i olan boş insanlar topluluğu konuşmuş
durumu olmayan insanın halinden anlamazsınız normal
yaşayan bilir yokluğu
fiyatına göre gayet alınabilir herkes sizin gibi 12 saat boşluk sahibi kafası oyun oynamaktan uyuşmuş insanlardan değil
ebaya girmek ve zoomdan ders yapmak için gayet yeterli
boş yapılmasın konu kilitlensin eğer gerçekse gayet alınabilir
ben de gerçek olsun istiyorum annemin 2010dan kalma bir laptopu var ders yapamıyor hiçbir işini göremiyor eğer gerçekse doğum günü hediyesi olarak anneme alacağımEyw çok sağol haklısın söylediklerinde gerçek olsada alsam hemen.
İyi edersin güzel olur. Ama diğer sitelerde aynı laptopu 4.889 Tl ye görünce gerçek olma ihtimali çok fazla değil.ben de gerçek olsun istiyorum annemin 2010dan kalma bir laptopu var ders yapamıyor hiçbir işini göremiyor eğer gerçekse doğum günü hediyesi olarak anneme alacağım
Dünya üzerinde kâr ve vergi alınmayan laptop mu var ne alaka yorum yazmak için yorum yazmayın şu forumda... saçma sapan savunmalar okumaktan usandım.Çöp olmasa bile çook kalitesizler.
Bilmiyorum hiç A101 'in böyle ürünleri kullandınız mı ama çok çabuk bozuluyorlar ve parasını haketmiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 190 dolarlık ürün olarak baz almayın zira vergiler ve belirli kar miktarları var onları çıkardığınızda ürünün asıl fiyatı ortaya çıkıyor ve alınmaz.
İsterseniz A101'den bu tür bir ürün alın kullanın ne kadar dayanacak görün. Size kullanıp deneyimlerimi söylüyorum. A101 'den markasız veya tanınmamış markalı ürünler alınmaz.Dünya üzerinde kâr ve vergi alınmayan laptop mu var ne alaka yorum yazmak için yorum yazmayın şu forumda... saçma sapan savunmalar okumaktan usandım.
malesefİyi edersin güzel olur. Ama diğer sitelerde aynı laptopu 4.889 TL ye görünce gerçek olma ihtimali çok fazla değil.
levono tanınmamış bir marka mı ?İsterseniz A101'den bu tür bir ürün alın kullanın ne kadar dayanacak görün. Size kullanıp deneyimlerimi söylüyorum. A101 'den markasız veya tanınmamış markalı ürünler alınmaz.
O laptop lenovo