Neler Yeni

A101 de satılacak olan 1500 tllik laptop gerçek mi ?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bütçeniz 1500 TL ise kaçırmayın.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
neredeyse hep a 101 in ürünlerini kullandım 1 2 ürün haricinde hiç bir sıkıntısı olmadan kullanıyorum 1500 e böyle bir laptop bulursanız bize de atında haberimiz olsun bu PC ile internette sörf de yapar ebaya da girer bir kaç oyunda oynar bence gayet güzel bu fiyata kaçırılmicak bir ürün zaten bunu alan adam oyun oynamak render yapmak için falan kullanmaz
Bilmiyorum ama laptop olsun tablet olsun hometech olması lazım bu markalarda aldığımda sürekli bozuldu.
Markalı ürünlere bir şey demiyorum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yine evinde rtx i olan boş insanlar topluluğu konuşmuş
durumu olmayan insanın halinden anlamazsınız normal
yaşayan bilir yokluğu

fiyatına göre gayet alınabilir herkes sizin gibi 12 saat boşluk sahibi kafası oyun oynamaktan uyuşmuş insanlardan değil

ebaya girmek ve zoomdan ders yapmak için gayet yeterli
boş yapılmasın konu kilitlensin eğer gerçekse gayet alınabilir

Mamyy

80+ Silver
Yine evinde rtx i olan boş insanlar topluluğu konuşmuş
durumu olmayan insanın halinden anlamazsınız normal
yaşayan bilir yokluğu

fiyatına göre gayet alınabilir herkes sizin gibi 12 saat boşluk sahibi kafası oyun oynamaktan uyuşmuş insanlardan değil

ebaya girmek ve zoomdan ders yapmak için gayet yeterli
boş yapılmasın konu kilitlensin eğer gerçekse gayet alınabilir
Eyw çok sağol haklısın söylediklerinde gerçek olsada alsam hemen.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Eyw çok sağol haklısın söylediklerinde gerçek olsada alsam hemen.
ben de gerçek olsun istiyorum annemin 2010dan kalma bir laptopu var ders yapamıyor hiçbir işini göremiyor eğer gerçekse doğum günü hediyesi olarak anneme alacağım

Mamyy

80+ Silver
ben de gerçek olsun istiyorum annemin 2010dan kalma bir laptopu var ders yapamıyor hiçbir işini göremiyor eğer gerçekse doğum günü hediyesi olarak anneme alacağım
İyi edersin güzel olur. Ama diğer sitelerde aynı laptopu 4.889 Tl ye görünce gerçek olma ihtimali çok fazla değil.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Çöp olmasa bile çook kalitesizler.
Bilmiyorum hiç A101 'in böyle ürünleri kullandınız mı ama çok çabuk bozuluyorlar ve parasını haketmiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 190 dolarlık ürün olarak baz almayın zira vergiler ve belirli kar miktarları var onları çıkardığınızda ürünün asıl fiyatı ortaya çıkıyor ve alınmaz.
Dünya üzerinde kâr ve vergi alınmayan laptop mu var ne alaka yorum yazmak için yorum yazmayın şu forumda... saçma sapan savunmalar okumaktan usandım.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Dünya üzerinde kâr ve vergi alınmayan laptop mu var ne alaka yorum yazmak için yorum yazmayın şu forumda... saçma sapan savunmalar okumaktan usandım.
İsterseniz A101'den bu tür bir ürün alın kullanın ne kadar dayanacak görün. Size kullanıp deneyimlerimi söylüyorum. A101 'den markasız veya tanınmamış markalı ürünler alınmaz.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İyi edersin güzel olur. Ama diğer sitelerde aynı laptopu 4.889 TL ye görünce gerçek olma ihtimali çok fazla değil.
malesef
keşke yüzlerce stok olsa da gerçekten ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimize babası alabilse
hayat gerçekten zor ve meşakkatli
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsterseniz A101'den bu tür bir ürün alın kullanın ne kadar dayanacak görün. Size kullanıp deneyimlerimi söylüyorum. A101 'den markasız veya tanınmamış markalı ürünler alınmaz.
levono tanınmamış bir marka mı ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
ablamda aynı özelliklerdeki var çok köü windows 10 da boşta çok kasıyor w7 yükledim pc öyle rahatladı

Top Bottom