Neler Yeni

A101 de satılacak olan 1500 tllik laptop gerçek mi ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bu 1 sene önce

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Geldim:
Adaptör ısınması var.
4gb ram çok az oyun oynayacaksanız almayın.
Kasma çok fazla var.
Hafıza çok düşük.
Sırf EBA'ya girmek için alınır. Başka bir şey açacağını açsa da normal kullanacağınızı sanmıyorum.
Ayrıca çok ince ve plastiği kötü. Kırılma riski fazla.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İsterseniz A101'den bu tür bir ürün alın kullanın ne kadar dayanacak görün. Size kullanıp deneyimlerimi söylüyorum. A101 'den markasız veya tanınmamış markalı ürünler alınmaz.
Kardeşim o kadar cahilsin ki 1 saattir yanlış bilgilendirme üzerine yanlış bilgilendirme yapıyorsun ya sabır çekip çekip duruyorum ama tahmin ettiğim gibi ne eğitimsizlik sizde cahil gururu oluşturuyor. Bir de A101'den alınan ürün ne kadar dayanacak görün diye ukalalık yapacak kadar da ultra bilgisizsin yemin ediyorum siz uçmuşsunuz negatif insan topluluğu.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kardeşim o kadar cahilsin ki 1 saattir yanlış bilgilendirme üzerine yanlış bilgilendirme yapıyorsun ya sabır çekip çekip duruyorum ama tahmin ettiğim gibi ne eğitimsizlik sizde cahil gururu oluşturuyor. Bir de A101'den alınan ürün ne kadar dayanacak görün diye ukalalık yapacak kadar da ultra bilgisizsin yemin ediyorum siz uçmuşsunuz negatif insan topluluğu.
Konuyu diğer konuyla karıştırdığımı yazdım ve eksileri bir listede yazdım:
Geldim:
Adaptör ısınması var.
4gb ram çok az oyun oynayacaksanız almayın.
Kasma çok fazla var.
Hafıza çok düşük.
Sırf EBA'ya girmek için alınır. Başka bir şey açacağını açsa da normal kullanacağınızı sanmıyorum.
Ayrıca çok ince ve plastiği kötü. Kırılma riski fazla.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu forumu piyasada varolan cahiller atıp tutamasın diye açmıştım iyiki de bu forumu kurmuşum sırf fiyatına göre ürüne çöp diyen hatta markasız A101'den bir şey alınmaz diye cahil ordusunu biraz önce seyrettik.

Sevgili negatiflik saçan arkadaşlar öncelikle şunu bilmek gerekiyor ki ben bu forumu önüne gelen çöp çart curt desin diye kurmadım ürün Lenovo'nun 5000TL'lik laptopu bu 1500TL'lik fiyatta geçen senenin kampanyası olabilir kısacası ne kadar komik duruma düştüğünüzü açın açın okuyun.

128gb.jpg

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Bu forumu piyasada varolan cahiller atıp tutamasın diye açmıştım iyiki de bu forumu kurmuşum sırf fiyatına göre ürüne çöp diyen hatta markasız A101'den bir şey alınmaz diye cahil ordusunu biraz önce seyrettik.

Sevgili negatiflik saçan arkadaşlar öncelikle şunu bilmek gerekiyor ki ben bu forumu önüne gelen çöp çart curt desin diye kurmadım ürün Lenovo'nun 5000TL'lik laptopu bu 1500TL'lik fiyatta geçen senenin kampanyası olabilir kısacası ne kadar komik duruma düştüğünüzü açın açın okuyun.

Alıntıyı görüntüle
A101'in sitesindeki listede görünmüyor ürün. Geçtiğimiz sene de 19 Kasım Perşembe olamazdı, ilginç.

Top Bottom