190 Dolarlık ürün nasıl çöp oluyor açıklar mısın?Bu kasımın ve zaten çöp bu laptop.
Çöp olmasa bile çook kalitesizler.190 Dolarlık ürün nasıl çöp oluyor açıklar mısın?
Ayrıca 190 dolarlık ürün olarak baz almayın zira vergiler ve belirli kar miktarları var onları çıkardığınızda ürünün asıl fiyatı ortaya çıkıyor ve alınmaz.190 Dolarlık ürün nasıl çöp oluyor açıklar mısın?
Fiyatı gayet uygun, neden "çöp" ?Bu kasımın ve zaten çöp bu laptop.
İnternetten baktığımda 19 kasımda öyle bir şey muhtemelen önceki senenin1500 TL'ye ikinci el celeron satıyorlar şu an.
Önceki senenin muhtemelen çünkü başka yerlerde fiyatı 4.889 TlEba ve günlük bazı işler için bence güzel.
SSD olması bile mucize bence
neredeyse hep a 101 in ürünlerini kullandım 1 2 ürün haricinde hiç bir sıkıntısı olmadan kullanıyorum 1500 e böyle bir laptop bulursanız bize de atında haberimiz olsun bu pc ile internette sörf de yapar ebaya da girer bir kaç oyunda oynar bence gayet güzel bu fiyata kaçırılmicak bir ürün zaten bunu alan adam oyun oynamak render yapmak için falan kullanmazÇöp olmasa bile çook kalitesizler.
Bilmiyorum hiç A101 'in böyle ürünleri kullandınız mı ama çok çabuk bozuluyorlar ve parasını haketmiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 190 dolarlık ürün olarak baz almayın zira vergiler ve belirli kar miktarları var onları çıkardığınızda ürünün asıl fiyatı ortaya çıkıyor ve alınmaz.
Aynen öyle bende böyle işler yapmak için alacağım ama galiba önceki senenin ürünü.neredeyse hep a 101 in ürünlerini kullandım 1 2 ürün haricinde hiç bir sıkıntısı olmadan kullanıyorum 1500 e böyle bir laptop bulursanız bize de atında haberimiz olsun bu PC ile internette sörf de yapar ebaya da girer bir kaç oyunda oynar bence gayet güzel bu fiyata kaçırılmicak bir ürün zaten bunu alan adam oyun oynamak render yapmak için falan kullanmaz
Önceki senenin ürünü galiba.Tam Linux kurup ufak tefek işleri yapmalık laptop.
ben bulamadm reisİnternetten bakınca 19 kasım a101 ürünlerinde gözükmüyor gerçek değil galiba