İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Fiyatına göre güzel. Ekstradan 4 GB RAM daha eklersiniz. Mis gibi olur.
Haklısın bende baktım ama bakarsan 19 kasımın üstünde “*” işareti var yani değişken gösterebilir birde bakarsan başka internet sitesinlerinde 4.889 Tl.Hocam önceki senenin ürünü olamaz ki 19 kasım geçen sene perşembeye denk gelme olasılığı 0 çünkü bu sene perşembeye denk geliyor.
Bilmiyorum bu seneyse çok iyi.Aynen yok galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki senenin ürünü galiba
1500TL ye piyasada laptop kalmamış ne diyorsun sen ?Bu senenin de olsa 5 para etmez.
Bence güncel olması ihtimali yok hiç bir bilgisyar 4.889Tl den 1500 TL'ye düşmezÜrün güncelse kesinlikle kuzenime alacağım. Online dersler için bir süredir bakıyorum bunun muadili ürünler maalesef 4kdan satılıyor. İkinci elden zaten hiç bahsetmeyeyim.
Eski senenin galiba1500TL ye piyasada laptop kalmamış ne diyorsun sen ?
Bana da öyle geliyor. Laptop piyasası öyle bir hal almış ki paranı çöpe atmaktan farkı yok.Bence güncel olması ihtimali yok hiç bir bilgisyar 4.889Tl den 1500 TL'ye düşmez
Eski senenin olamaz 19 Kasım Perşembe gününe denk gelmez.Bence güncel olması ihtimali yok hiç bir bilgisyar 4.889Tl den 1500 TL'ye düşmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski senenin galiba
1500 liraya canlı ders için güzel bir alternatif, çöp tenekesinden farksız laptopların bile 4000 liraya satıldığı bir dönemdeyiz.Bu kasımın ve zaten çöp bu laptop.