Neler Yeni

A101 de satılacak olan 21 mayısta gelen 40 tl lik pirhana gaming klavye nasıldır tavsiye edermisiniz

Almalımıyım (a101 40 tl lik pirana klavye)

• Al

Oylar: 6 50.0%
  • Alma

Oylar: 6 50.0%
  • Al

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    12
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Akdağ
A101 de satılacak olan 21 mayısta gelen 40 tl lik pirhana gaming klavye nasıldır tavsiye edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

A101 de satılacak olan 21 mayısta gelen 40 TL lik pirhana gaming klavye nasıldır tavsiye edermisiniz
Lütfen aktif ve görenler yazsın

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Daha detaylısı yok.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
A101 + 40₺ = gaming klavye. Dostum klavye hakkında gram fikrim yok ama ilk iki madde bile olayı açıklıyor bence. Eğer bi beklentin yoksa bence alınabilir ama 100₺ altı klavyeleri ben resmen kullanamıyorum, basınca sanki basmıyorum gibi hissediyorum hepsinde bi gariplik var. A101 de bazen iyi şeyler oluyor ama 40₺ ye iyi bi şeyler zor. Dediğim gibi bütçen bu kadarsa ve beklentin yoksa alınabilir.

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
A101 de satılacak olan 21 mayısta gelen 40 TL lik pirhana gaming klavye nasıldır tavsiye edermisiniz

kardeş kuzenim kullanıyo bu zamana kadar bir şikayetini duymadım

afişdeki gaming kulaklığı kullanıyorum şuan ben memnunum gayet

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Akdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdullah abi çok başarılı ir forum kurmuş ben kimse yazmaz diyodum birden yazmaya başladınız daha 2 dk oldu helal olsun abdullah abi.çok sağolun öneriler için

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Kanka youtube'dan bakabilirsin ama int üzerinden everest markalı güzel ürünler var 40 tl bandında pirhana'da güzel bir klavyedir ama biraz sağlamlık kısmında dayanıksız olabilir

Kanka youtube'dan bakabilirsin ama int üzerinden everest markalı güzel ürünler var 40 TL bandında pirhana'da güzel bir klavyedir ama biraz sağlamlık kısmında dayanıksız olabilir

Top Bottom