başka yok dostum ne bekliyorsun 25 TL'ye bilgisayarcılarda everestin ofis mouseleri olurmax 25 TL mouse satan bilgisyarcı dışı falan bir yer arrıyorum neresi olabilir?
ya tamam olsun fark etmez de a101'e gittim ellerinde kalmamış hiç fark etmez mouse'un ne olduğubaşka yok dostum ne bekliyorsun 25 TL'ye bilgisayarcılarda everestin ofis mouseleri olur![]()
bana hemen lazım
Usta nereden bilelim senin yaşadığın yeri gez bak işte bilgisayarcılarda internet kafelerde felan vardırya tamam olsun fark etmez de a101'e gittim ellerinde kalmamış hiç fark etmez mouse'un ne olduğu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana hemen lazım
1 günlük kullanıcam25tl ye alacağınız mouse u almasanız daha iyi bence![]()
dostum şey için sordum büyük zincirlerde migros vs. var mıUsta nereden bilelim senin yaşadığın yeri gez bak işte bilgisayarcılarda internet kafelerde felan vardır
neden bilgisayarcılardan almak istemiyorsun orası da ayrı mevzuya tamam olsun fark etmez de a101'e gittim ellerinde kalmamış hiç fark etmez mouse'un ne olduğu
bana hemen lazım
CarrefourSA`da vardır1 günlük kullanıcam
dostum şey için sordum büyük zincirlerde migros vs. var mı
bilgisayarcı yok etrafımdaneden bilgisayarcılardan almak istemiyorsun orası da ayrı mevzu![]()
başka yok dostum ne bekliyorsun 25 TL'ye bilgisayarcılarda everestin ofis mouseleri olur![]()
yakınlarda tür telekom bayi varsa orada da bulabilirsiniz
CarrefourSA`da vardır
everest kablosuz buldum migrosda 25Tl aklınızda olsunMarketlerde o fiyata mouse olduğunu sanmıyorum merkezi biyerde oturuyorsan bilgisayarcılara git everst trust gibi markaların ürünlerini bulabilirsin