Neler Yeni

A101 part time hakkında

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
kafalarına göre çıkartabilecekleri bi dönem olacak muhtemelen. büyük kurumlar deneme süreci diye 2 ay gibi bi süre seni deniyoruz diyorlar ve o süre içinde sebepsizce çıkartılabileceğini kabul ettiriyorlar. ondan sonra tazminatsız çıkartamazlar ( sebepsizce )
Hocam öyle bir şey yok. Şu anda marketler deli gibi işçi arıyor. Ben 3 hafta deneyip çıktım ve beni geri arayıp geri almak için elinden geleni yaptılar. Öyle kafalarına göre çıkartma neredeyse imkansız gibi bir şey.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
.
Valla kıyak iş bulmuşsun, bi kasaya bakma ve yük geldiğinde ilk acemiliğini atarsın sonra gerisi gelir.
Evet hocam güzel denk geldi vallaha :D bakalım alışırz ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öyle bir şey yok. Şu anda marketler deli gibi işçi arıyor. Ben 3 hafta deneyip çıktım ve beni geri arayıp geri almak için elinden geleni yaptılar. Öyle kafalarına göre çıkartma neredeyse imkansız gibi bir şey.
evet arkadaşımla iş görüşmesine gittimizde sadece 3 kişiydik :D

1905

80+ Silver
Evet dediğiniz gibi 2 ay deneme süreci varmış sanırım, bu süreçte ben memnun kalmazsam veya onlar memnun kalmazsa sıkıntısız yolları ayırabiliyormuşuz.
evet 2 ay dolduktan sonra işten ayrılmak istersenizde 1 2 hafta önceden sizin işten ayrılacağınızı haber vermeniz gerekiyor. hatta ben de 12 eylülde işten ayrılacağım ve sırf 2 ay 2 gün çalışmış olacağımdan haber vermem gerekiyor :D

ben sadece prosedürü söyledim dediğiniz gibi deli gibi eleman aranıyor orası doğru. ama müdürle bi tartışma yaşarsanız vs hiçbir sebep sunmadan kapı dışı edilebilirsiniz sonuçta. işe girdikten sonra kimseyle sorun yaşamadıkça kimse kimseyi atmaz ama

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
.
evet 2 ay dolduktan sonra işten ayrılmak istersenizde 1 2 hafta önceden sizin işten ayrılacağınızı haber vermeniz gerekiyor. hatta ben de 12 eylülde işten ayrılacağım ve sırf 2 ay 2 gün çalışmış olacağımdan haber vermem gerekiyor :D
Memnun kalmayacağımı düşünmüyorum ya, Benim için güzel finansal fırsat aslında.

ben sadece prosedürü söyledim dediğiniz gibi deli gibi eleman aranıyor orası doğru. ama müdürle bi tartışma yaşarsanız vs hiçbir sebep sunmadan kapı dışı edilebilirsiniz sonuçta. işe girdikten sonra kimseyle sorun yaşamadıkça kimse kimseyi atmaz ama
hatta ekstra iş bile bakılabilir bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Top Bottom