A101 part time hakkında

kafalarına göre çıkartabilecekleri bi dönem olacak muhtemelen. büyük kurumlar deneme süreci diye 2 ay gibi bi süre seni deniyoruz diyorlar ve o süre içinde sebepsizce çıkartılabileceğini kabul ettiriyorlar. ondan sonra tazminatsız çıkartamazlar ( sebepsizce )
Hocam öyle bir şey yok. Şu anda marketler deli gibi işçi arıyor. Ben 3 hafta deneyip çıktım ve beni geri arayıp geri almak için elinden geleni yaptılar. Öyle kafalarına göre çıkartma neredeyse imkansız gibi bir şey.

Valla kıyak iş bulmuşsun, bi kasaya bakma ve yük geldiğinde ilk acemiliğini atarsın sonra gerisi gelir.
Evet hocam güzel denk geldi vallaha :D bakalım alışırz ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öyle bir şey yok. Şu anda marketler deli gibi işçi arıyor. Ben 3 hafta deneyip çıktım ve beni geri arayıp geri almak için elinden geleni yaptılar. Öyle kafalarına göre çıkartma neredeyse imkansız gibi bir şey.
evet arkadaşımla iş görüşmesine gittimizde sadece 3 kişiydik :D

Evet dediğiniz gibi 2 ay deneme süreci varmış sanırım, bu süreçte ben memnun kalmazsam veya onlar memnun kalmazsa sıkıntısız yolları ayırabiliyormuşuz.
evet 2 ay dolduktan sonra işten ayrılmak istersenizde 1 2 hafta önceden sizin işten ayrılacağınızı haber vermeniz gerekiyor. hatta ben de 12 eylülde işten ayrılacağım ve sırf 2 ay 2 gün çalışmış olacağımdan haber vermem gerekiyor :D

ben sadece prosedürü söyledim dediğiniz gibi deli gibi eleman aranıyor orası doğru. ama müdürle bi tartışma yaşarsanız vs hiçbir sebep sunmadan kapı dışı edilebilirsiniz sonuçta. işe girdikten sonra kimseyle sorun yaşamadıkça kimse kimseyi atmaz ama

evet 2 ay dolduktan sonra işten ayrılmak istersenizde 1 2 hafta önceden sizin işten ayrılacağınızı haber vermeniz gerekiyor. hatta ben de 12 eylülde işten ayrılacağım ve sırf 2 ay 2 gün çalışmış olacağımdan haber vermem gerekiyor :D
Memnun kalmayacağımı düşünmüyorum ya, Benim için güzel finansal fırsat aslında.

ben sadece prosedürü söyledim dediğiniz gibi deli gibi eleman aranıyor orası doğru. ama müdürle bi tartışma yaşarsanız vs hiçbir sebep sunmadan kapı dışı edilebilirsiniz sonuçta. işe girdikten sonra kimseyle sorun yaşamadıkça kimse kimseyi atmaz ama
hatta ekstra iş bile bakılabilir bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu