A101'den aldığım uygun fiyatlı canon yazıcı incelemesi

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
668
normalde aklımda yoktu ama a101'e elektronik ürünler geldi bende uygun fiyatlı ürünlerde gördüğüm yazıcıyı hemen aldım. 1700 lira canon markasına ait pixma mg2551s modeli içinde kartuş ve cd leriyle birlikte geldi ama içinde usb bağlantı kablosu yoktu bence bu bir dezavantaj keşke olsaydı. Onun haricinde hafif ve kullanışlı bir ürün, kalitesini basımını beğendim eğer almayı düşünüyorsanız bu yazıcıyı alabilirsiniz ama ekstradan yazıcı kablosu alın derim.

Şikayetime gelirsek keşke ürün aralığı biraz daha geniş olsaymış yani a3 desteği olsaymış tadından yenmezmiş onun haricinde wifi ile bağlantı seçeneği de olabilirdi bence günümüz şartlarında olmalıydı fakat bu fiyat aralığına göre gayet yeterli giriş seviyesi bir ürün arkadaşlar. Eğer alacaksanız ve daha uyguna bulursanız alın derim zira canon iyi bir marka ve bu ürün fotoğraf kağıdına baskı yapabiliyor fakat a4 ve ufak boyutlarda kağıda yapıyor alacaksanız ona göre alın
Canon PIXMA MG2551S - Yazıcılar - Canon Türkiye

Temel Fonksiyonlar:​

• 3'ü 1 arada: Yazdırma, tarama, fotokopi.
  • Yazdırma teknolojisi: Mürekkep püskürtmeli (Inkjet)
  • Baskı çözünürlüğü: 4800 x 600 dpi’ye kadar (renkli ve siyah-beyaz)
  • Tarayıcı çözünürlüğü: 600 x 1200 dpi
  • Kağıt boyutları: A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, Letter, Legal
  • Kağıt türleri: Normal kağıt, fotoğraf kağıdı (Canon markalı önerilir)
  • Bağlantı: USB 2.0 (Wi-Fi yok)

Artıları (Avantajları)

• Uygun fiyatlı: Düşük bütçeli kullanıcılar için ideal.
  • Fotoğraf baskısı yapabilir: Canon'un özel fotoğraf kağıtlarıyla iyi sonuç verir.
  • Basit kullanım: Kurulumu ve kullanımı kolaydır.
  • Sessiz mod: Daha sessiz baskı yapabilir (isteğe bağlı).

👎

• ❌ Wi-Fi yok: Kablosuz yazdırma desteklemez, sadece USB bağlantısı var.
  • ❌ Yavaş baskı hızı: Dakikada yaklaşık 8 sayfa siyah-beyaz, 4 sayfa renkli.
  • ❌ Yüksek kartuş maliyeti: Kartuşları çabuk biter ve orijinalleri pahalıdır.
  • ❌ A3 baskı yok, sadece A4 ve altı boyutlar desteklenir.
  • ❌ Çift taraflı baskı (duplex) yok

📌 Kime Uygun?​

• Ev kullanıcıları, öğrenciler, düşük hacimli baskı işleri için idealdir.
  • Sık ve yüksek hacimli çıktı alanlar için uygun değildir.

Yazıcılar ucuz zaten ,asıl sorun mürekkep. Kartuş yerine tank mürekkep daha mantıklı artık. Kuruma sorunu yok ve daha uygun

Yazıcılar ucuz zaten ,asıl sorun mürekkep. Kartuş yerine tank mürekkep daha mantıklı artık. Kuruma sorunu yok ve daha uygun
Onlarda 2000 üzeri malesef. En ucuz tanklı yazıcı 5 binden başlıyor. Bu fiyata sunduğu özellikler gayet makul.

Ben olsam almazdım, mürekkep püskürtmeli yazıcılar tercihim değil... Fiyatını değerlendirmeyeceğim.

Kullandim bunu hatta o kadar cok cikti almaya baslamistim ki onbinlerce sayfa cikti almisimdir bu yaziciyla en son tank bile takmistim. Tavsiye etmiyorum gidin hp nin tonerli uygun modellerinden alin 2 3 k ya omurluk makineler bu makine ayda yilda bir cikti alayim evde dursun diyenler icin uygun

bu makine ayda yilda bir cikti alayim evde dursun diyenler icin uygun
bu sebepten alanlar bide fotoğraf basımı için gayet uygun. Bu fiyata iyi fotoğraf basımı aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,374
Üyeler
175,199
Son üye
Gamer_91748
Geri