A1 ile 125 cc ye kadar kullanılır( 125 cc dahil) - 16 yaşını doldurunca alabilirsinArkadaşlar, A2 Ehliyet alacağım. A1 gerektiren araçları da kullanabiliyor muyum ?
Çok teşekkürler hocam.A1 ile 125 cc ye kadar kullanılır( 125 cc dahil) - 16 yaşını doldurunca alabilirsin
A2 ile 600cc ye kadar kullanılır(600cc dahil) - 18 yaşını doldurunca alabilirsin
A ile hepsi kullanılır - bunu alabilmen için en az 24 yaşında olman lazım veya 2 yıllık a2 ye sahip olman lazım.
Senin sorunun cevabı ise:
Evet A2 ile A1 araçlarıda kullanılır.
Rica ederim. Motor da önerebilirim.Çok teşekkürler hocam.
Fiyatlar ve yaş ne durumda bilmiyorum ama A2 almak yerine direk A sınıfı tercih edebilirsiniz aslındaArkadaşlar, A2 Ehliyet alacağım. A1 gerektiren araçları da kullanabiliyor muyum ?
Yaş 24. A2 ve B ehliyeti aynı anda almayı planlıyorum. Fiyatlar uçuk tabi. Ama yaş geçiyor artık şart olmaya başladı. Önüme engel oluyor.Fiyatlar ve yaş ne durumda bilmiyorum ama A2 almak yerine direk A sınıfı tercih edebilirsiniz aslında
Hayırlısı olsun ehliyet şart valla. Benide bir kursta a2'nin üstü olmadığı seklinde kandırmışlardı bende işi uyanıp kaydımı iptal ettirip başka kurstan A sınıfı almıştımYaş 24. A2 ve B ehliyeti aynı anda almayı planlıyorum. Fiyatlar uçuk tabi. Ama yaş geçiyor artık şart olmaya başladı. Önüme engel oluyor.
Ya 600 CC üstü motor süreceğimi sanmıyorum ama A+B şeklinde de yapabiliyor muyuz kursta. Genelde herkes A2+B şeklinde alıyor.Hayırlısı olsun ehliyet şart valla. Benide bir kursta a2'nin üstü olmadığı seklinde kandırmışlardı bende işi uyanıp kaydımı iptal ettirip başka kurstan A sınıfı almıştım![]()