Arkadaşlar internette birkaç yere baktım ama net bir şey anlamadım. A2 ehliyeti alabilmek için 18 yaşına girmek mi gerek yoksa 18 i doldurmak mı gerek. Aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Yani 18 yaşını doldurup 19 a geçiyorsun ya onu soruyorum birkaç yerde 18 yaşını doldurmak gerek diye gördüm bazı yerlerde 18 e girmek gerek diye gördüm ondan soruyorum18'i doldurmak ne oluyor?
18 yaşında olduğun anda alabiliyorsun.Yani 18 yaşını doldurup 19 a geçiyorsun ya onu soruyorum birkaç yerde 18 yaşını doldurmak gerek diye gördüm bazı yerlerde 18 e girmek gerek diye gördüm ondan soruyorum
Ha tamam teşekkür ederim18 yaşında olduğun anda alabiliyorsun.
18 yaşına gir bir sonraki gün başvuru yap, alırsın ehliyeti.
Tamamdır bende öyle düşünüyordumda kafamda soru işareti vardı bi sorayım net bir şey öğreneyim dedim bende. Teşekkürler5 ocak 2000 doğumlusun diyelim. 5 ocak 2018 olduğu anda ehliyet alabilirsin.
Onun için doldurmak gerekmiyor mu ama çünkü bizim yaşımızı doldurduğumuz gibi görünüyor devlette18 yaşında olduğun anda alabiliyorsun.
18 yaşına gir bir sonraki gün başvuru yap, alırsın ehliyeti.
Yani 18 yaşına girince değil, 18 yaşını doldurduğunda ehliyet ve kuru sıkı ruhsatı tarzı şeyler alabilirsin.Tamamdır bende öyle düşünüyordumda kafamda soru işareti vardı bi sorayım net bir şey öğreneyim dedim bende. Teşekkürler
Kuzenim 18 yaşına girdi, başvurusunu yaptı ve 3 ay içinde ehliyetini aldı.Onun için doldurmak gerekmiyor mu ama çünkü bizim yaşımızı doldurduğumuz gibi görünüyor devlette
Kuzenim 18 yaşına girdi, başvurusunu yaptı ve 3 ay içinde ehliyetini aldı.
Bunun gibi değil mi?5 ocak 2000 doğumlusun diyelim. 5 ocak 2018 olduğu anda ehliyet alabilirsin.
girdiğin gün alabilirsinArkadaşlar internette birkaç yere baktım ama net bir şey anlamadım. A2 ehliyeti alabilmek için 18 yaşına girmek mi gerek yoksa 18 i doldurmak mı gerek. Aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
5 ocak 2000 doğumlusun diyelim. 5 ocak 2018 olduğu anda ehliyet alabilirsin.
adam kendiyle çelişiyorYani 18 yaşına girince değil, 18 yaşını doldurduğunda ehliyet ve kuru sıkı ruhsatı tarzı şeyler alabilirsin.
18 yaşına girmek ile 18 yaşını doldurmak aynı şey değil. 17 yaşın bittiğinde 18. yaşından gün alırsın. 18. yaşın bittiğinde 19 dan gün alırsın ve ehliyet alabilirsin.Bunun gibi değil mi?
Evet, bunun gibi.Bunun gibi değil mi?