büssürü vardı çıkardım sonra 1600 e çıktıBiri Java diğeri de Steam, ikisi de arka planda bir şey güncelliyor olabilir. Güncellenen dosyaları da SSD işler, dolayısıyla evet olabilir.
?büssürü vardı çıkardım sonra 1600 e çıktı
Steam ve Javayı da sağ tıklayıp kapat, ardından tekrar test yap.büssürü vardı çıkardım sonra 1600 e çıktı
uygulama yüklendi nasıl test yapabilirimSteam ve Javayı da sağ tıklayıp kapat, ardından tekrar test yap.
Test yapmana gerek yok, direkt sağlığı gösteriyor. Değerler gayet iyi gözüküyor.uygulama yüklendi nasıl test yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekranı direk atayıımmı
Alıntıyı görüntüle
degerler nasıl ?
Steam kapadim suan yazma 2000 cikti okuma daha cikmadiTest yapmana gerek yok, direkt sağlığı gösteriyor. Değerler gayet iyi gözüküyor.
Büyük ihtimalle bir oyun indiriliyordu ya da güncelleniyordu.Steam kapadim suan yazma 2000 cikti okuma daha cikmadi
Arkada gogle acik kalmis bidaha yapiyorumSteam kapadim suan yazma 2000 cikti okuma daha cikmadi
Bu tel hesabiArkada gogle acik kalmis bidaha yapiyorum
1300 cıktı yazma değeriBüyük ihtimalle bir oyun indiriliyordu ya da güncelleniyordu.
1300 cikti bidaha yapiyorumBüyük ihtimalle bir oyun indiriliyordu ya da güncelleniyordu.
bakarmısınBüyük ihtimalle bir oyun indiriliyordu ya da güncelleniyordu.