A3 mü passatmı tercih etmeliyim

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Tek ya da çoğunlukla 2 kişi bineceksen A3 al.
Stage 1 at kullan

genellikle ben bineceğim arada ya da uzun yolda ailemde binecek
Uzun yol ne derece uzun mesela ve yılda kac kere ailenle böyle yola gidersin.

Bir keresinde A3 ile 4 arkadas İst-Trabzon yapacaktık ikimiz uçakla gittik 😄
180 ve üstü icin arka koltuğu cekilmiyor

VW delisiyim, Passat ı severim ama piyasayı çok bilmiyorum ama bu kilometre ve yaşa bakınca bir de dizel. Hoşuma gitmedi.
Geçenlerde Ankara ya 2019 Honda Civic almaya gittim, ilk defa kullandım, Honda cı oldum :)

Uzun yol ne derece uzun mesela ve yılda kac kere ailenle böyle yola gidersin.

Bir keresinde A3 ile 4 arkadas İst-Trabzon yapacaktık ikimiz uçakla gittik 😄
180 ve üstü icin arka koltuğu cekilmiyor
ailem,zde 180 e en yakın kişi benim ahahah 2 cm ile kısayım neyse araba da konfor önemli ama konfordan önemli mekanik daha önemli uzun yola yılda 5 6 sefer çıkarız ama sağlam mekanikli arabayla çıkmak isterim haliyle biri 130 binde biri 170 binde ama modeli daha yüksek ve daha donanımlı ama diğerinde ise ismi ve kalitesi yetiyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VW delisiyim, Passat ı severim ama piyasayı çok bilmiyorum ama bu kilometre ve yaşa bakınca bir de dizel. Hoşuma gitmedi.
Geçenlerde Ankara ya 2019 Honda Civic almaya gittim, ilk defa kullandım, Honda cı oldum :)
hocam bende bilirim coralla ya da civiv almayı ama emekli arabası gençlere gitmiyor

ailem,zde 180 e en yakın kişi benim ahahah 2 cm ile kısayım neyse araba da konfor önemli ama konfordan önemli mekanik daha önemli uzun yola yılda 5 6 sefer çıkarız ama sağlam mekanikli arabayla çıkmak isterim haliyle biri 130 binde biri 170 binde ama modeli daha yüksek ve daha donanımlı ama diğerinde ise ismi ve kalitesi yetiyor gibi

hocam bende bilirim coralla ya da civiv almayı ama emekli arabası gençlere gitmiyor
Corolla emekli arabası da Civic e denmez o be :)

170 binde araba alacağına daha düşük km bak derim zaten. A3 kalite olarak daha premıum hissettiriyor ama aman aman fark yok. En büyük fark yalıtım A3 yalıtımı segmentine göre çok güzel. 180-200 ile giderken bile sessizliğini çok bozmuyor.

170 binde araba alacağına daha düşük km bak derim zaten. A3 kalite olarak daha premıum hissettiriyor ama aman aman fark yok. En büyük fark yalıtım A3 yalıtımı segmentine göre çok güzel. 180-200 ile giderken bile sessizliğini çok bozmuyor.
yalıtım olarak bir şey diyemiyeceğim iki arabayada hiç binmedim ve satmak istesem en hızlı hangisi satar sizce

hocam benim gözümde inanın öyle

2 aracta hızlı satar son zamanlarda A3 e daha çok talep var gibi.

Son bütçen ne kanka? Kriter belirtirsen ikiyi çeşitlendirelim ikisi de pek iç açıcı değil.

İlla ikisinden biri dersen passat olabilir ama temiz kullanılmış olmalı. Bakımları aksatılmamış v.s segment farkı var zaten yılda 5 6 uzun yol demişsiniz passat mantıklısı ama km farkıda var tabi birde Alıp ne kadar süre binmeyi düşünüyorsunuz? İkisinde de dsg var mesrla passatın kavraması değişmişmi eğer değişmediyse yakında kavrama değiştirebilirsin. Audide de 150 bin civarına aynı şekilde ortalama 150 binde bir kavrama değişmesi gerekiyor. Oda ortalaam seviste ne kadar bilmiyorum ama dışarda duyumlarıma göre 40 k civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri