bu iki araba arasında kladım ikisinide pazarlıkla 1340 a kadar indirdim ama çok kararsız kaldım genç birisiyim piyasaya çıkarım ne kadar masrafsız o kadar iyi haliyle
genellikle ben bineceğim arada ya da uzun yolda ailemde binecekTek ya da çoğunlukla 2 kişi bineceksen A3 al.
Stage 1 at kullan
Uzun yol ne derece uzun mesela ve yılda kac kere ailenle böyle yola gidersin.genellikle ben bineceğim arada ya da uzun yolda ailemde binecek
VW delisiyim, Passat ı severim ama piyasayı çok bilmiyorum ama bu kilometre ve yaşa bakınca bir de dizel. Hoşuma gitmedi.bu iki araba arasında kladım ikisinide pazarlıkla 1340 a kadar indirdim ama çok kararsız kaldım genç birisiyim piyasaya çıkarım ne kadar masrafsız o kadar iyi haliyle
ailem,zde 180 e en yakın kişi benim ahahah 2 cm ile kısayım neyse araba da konfor önemli ama konfordan önemli mekanik daha önemli uzun yola yılda 5 6 sefer çıkarız ama sağlam mekanikli arabayla çıkmak isterim haliyle biri 130 binde biri 170 binde ama modeli daha yüksek ve daha donanımlı ama diğerinde ise ismi ve kalitesi yetiyor gibiUzun yol ne derece uzun mesela ve yılda kac kere ailenle böyle yola gidersin.
Bir keresinde A3 ile 4 arkadas İst-Trabzon yapacaktık ikimiz uçakla gittik
180 ve üstü icin arka koltuğu cekilmiyor
hocam bende bilirim coralla ya da civiv almayı ama emekli arabası gençlere gitmiyorVW delisiyim, Passat ı severim ama piyasayı çok bilmiyorum ama bu kilometre ve yaşa bakınca bir de dizel. Hoşuma gitmedi.
Geçenlerde Ankara ya 2019 Honda Civic almaya gittim, ilk defa kullandım, Honda cı oldum![]()
Corolla emekli arabası da Civic e denmez o beailem,zde 180 e en yakın kişi benim ahahah 2 cm ile kısayım neyse araba da konfor önemli ama konfordan önemli mekanik daha önemli uzun yola yılda 5 6 sefer çıkarız ama sağlam mekanikli arabayla çıkmak isterim haliyle biri 130 binde biri 170 binde ama modeli daha yüksek ve daha donanımlı ama diğerinde ise ismi ve kalitesi yetiyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende bilirim coralla ya da civiv almayı ama emekli arabası gençlere gitmiyor
yalıtım olarak bir şey diyemiyeceğim iki arabayada hiç binmedim ve satmak istesem en hızlı hangisi satar sizce170 binde araba alacağına daha düşük km bak derim zaten. A3 kalite olarak daha premıum hissettiriyor ama aman aman fark yok. En büyük fark yalıtım A3 yalıtımı segmentine göre çok güzel. 180-200 ile giderken bile sessizliğini çok bozmuyor.
hocam benim gözümde inanın öyleCorolla emekli arabası da Civic e denmez o be
hocam ozaman km farkından dolayı a3 mü tercih etmeliyim2 aracta hızlı satar son zamanlarda A3 e daha çok talep var gibi.