düştü 3 saniye geçti aldım tabi anlık kalp krizi ve şok geçirdim1-2 gün pirinçte bekletin ardından düzelmesi gerek. Telefonların bazıları suya düşünce hiç bir şey olmuyor. Hemen aldıysanız hele hiç bir şey olmaması lazım.
düştü 3 saniye geçti aldım tabi anlık kalp krizi ve şok geçirdim
Yani 150 tl kafi mi diyorsunuzSadece güç düğmesi bozuksa 150-200 liraya yapılır diye düşünüyorum.Benim A70'im telefonu silerken içine çok az bir su kaçmış telefon bir anda kapandı teknik servise götürdük 1200 lira civarı bir para almışlardı.Tabii geçen sene ucuzdu bu sene muhtemelen 1500 lira falan alırlar aynı durumda.
suya düştü bozuldu işteGüç tuşu nasıl bozuldu? Bende sony xperia var 2017de almıştım hala kullanıyorum
öyle yapacağım :/resmi teknik servisler sadece garantili cihazlara bakıyormuş gibi saçma bir algı var. telefoncuya vermek yerine garanti olmasa da yetkili servise göndermeyi tercih ediyorum ben.
Hocam 150 lira demiyorum sadece güç düğmesi bozuksa o fiyatı alırlar ki suya düştü diyorsunuz benim telefonum su kaçtıktan 1-2 gün sonra bozulmuş bize öyle demişlerdi silerken içine su kaçmış ben telefonu kullandıkça o su işlemcinin oralara mı ne gelmiş telefonu pirincin içine koyun bekletin ellemeyin fazla.Yani 150 TL kafi mi diyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
suya düştü bozuldu işte
Şuan çalışıyor ama kapatamam kapatırsam güç düğmesi bozuk olduğu için açımazBozulmamış olabilir. Suya düşen telefonlar genelde kısa devre yapar bozulmaz.
Herşeyi test ettim çalışıyor ama şarja takmadım telefonu bide gerçekten kısa devre yapar diye korktumHocam 150 lira demiyorum sadece güç düğmesi bozuksa o fiyatı alırlar ki suya düştü diyorsunuz benim telefonum su kaçtıktan 1-2 gün sonra bozulmuş bize öyle demişlerdi silerken içine su kaçmış ben telefonu kullandıkça o su işlemcinin oralara mı ne gelmiş telefonu pirincin içine koyun bekletin ellemeyin fazla.
Hocam bende de çalışıyordu yazlıkta arkadaşımla oturuyorduk video izlerken ''kanka kasaya bak çok iyi değil mi?'' diyerek telefonu çok hızlı bir şekilde çevirdim tık diye gitti telefon.Pirinçe koyun ellemeyin derim bizde pirinç yoktu koyamadık 1200 lira aldılar.Şuan çalışıyor ama kapatamam kapatırsam güç düğmesi bozuk olduğu için açımaz
Herşeyi test ettim çalışıyor ama şarja takmadım telefonu bide gerçekten kısa devre yapar diye korktum
1200 Tl isterse Veremem zatenHocam bende de çalışıyordu yazlıkta arkadaşımla oturuyorduk video izlerken ''kanka kasaya bak çok iyi değil mi?'' diyerek telefonu çok hızlı bir şekilde çevirdim tık diye gitti telefon.Pirinçe koyun ellemeyin derim bizde pirinç yoktu koyamadık 1200 lira aldılar.
Hocam A70 için bu fiyatı istediler A30s içinde 900 liradan aşağı istemezlerdi diye düşünüyorum ama siz yinede teknik servisle bir görüşün baksınlar.1200 TL isterse Veremem zaten
telefon çalışıyor ama zaten hocam okadar isteyeceklerini sanmıyorum sadece telefonu kapatamıyorum okadar yani Bi düğme yüzünden 900 lira verilmez zatenHocam A70 için bu fiyatı istediler A30s içinde 900 liradan aşağı istemezlerdi diye düşünüyorum ama siz yinede teknik servisle bir görüşün baksınlar.