A320-3300X

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba sistemimde Ryzen 5 1600Af ve Asus prime a320mr anakart var sitesinde destekliyor gözüküyor ben bu işlemcimi satıp 3300x almak isitiyorum anakartı değiştirmeme gerek varmı kafamdaki düşüncem ilerde yeni anakart alıp ryzen 5 5600 falan takabilirim ama şuan oyun performansını beğenmiyorum oc yapmak için anakartımı satıp b450 alabilirim ama onda da çok fps farkı olmuyor en iyi seçenek bu 3.4 ghz de çalışıyor işlemcim ve oyun performansı harbiden kötü.

Anakartı değişmenize gerek yok ama 3300x alacaksanız bios güncellemesi gerekir

Merhaba sistemimde Ryzen 5 1600Af ve Asus prime a320mr anakart var sitesinde destekliyor gözüküyor ben bu işlemcimi satıp 3300x almak isitiyorum anakartı değiştirmeme gerek varmı kafamdaki düşüncem ilerde yeni anakart alıp ryzen 5 5600 falan takabilirim ama şuan oyun performansını beğenmiyorum oc yapmak için anakartımı satıp b450 alabilirim ama onda da çok fps farkı olmuyor en iyi seçenek bu 3.4 ghz de çalışıyor işlemcim ve oyun performansı harbiden kötü.
Amd ryzen 5 5600???
Anakart ve FPS in uzaktan yakından ilgisi yok.
3300x de sıkıntı çıkmaz a320 ile

Amd ryzen 5 5600???
Anakart ve FPS in uzaktan yakından ilgisi yok.
3300x de sıkıntı çıkmaz a320 ile
Dostum (ilerde) yazıyor orda bak geçende yaptın böyle okumadan :) ayrıca anakartın fps ile ilgisi olmamasını biliyorum 3300x çalışır onuda ama ne kadar sağlıklı asıl sorduğum o burda da o bilgiyi bana sağlayacak adamlar her zaman aktif değiller ne yazıkki.

Dostum (ilerde) yazıyor orda bak geçende yaptın böyle okumadan :) ayrıca anakartın fps ile ilgisi olmamasını biliyorum 3300x çalışır onuda ama ne kadar sağlıklı asıl sorduğum o burda da o bilgiyi bana sağlayacak adamlar her zaman aktif değiller ne yazıkki.
Aga daha 4000 serisi çıkmadı ki sen 5000 serisinden bahsediyorsun, amd büyük ihtimalle soket değişikliğine gidecek 5. Nesil de b450 ya da a320 kullanılmayacak.
A320 ile 3300x çalışır sıkıntı olmaz ama b450 daha iyi olur

İşlemciyi alabilirim

Aga daha 4000 serisi çıkmadı ki sen 5000 serisinden bahsediyorsun, amd büyük ihtimalle soket değişikliğine gidecek 5. Nesil de b450 ya da a320 kullanılmayacak.
Laaa neden anlamıyosun elbet çıkacak 2-3 sene sonra ozaman soketmi değişir ne değişirse alırım manasında diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciyi alabilirim
Teklifiniz nedir peki?

Laaa neden anlamıyosun elbet çıkacak 2-3 sene sonra ozaman soketmi değişir ne değişirse alırım manasında diyorum.

Teklifiniz nedir peki?
Burada adam akıllı bir şey anlatıyorum boş yapma!!!
Soket değişikliğine gidecek dedim "laaa niye anlamıyorsun" diyorsun lütfen konuşmalarına dikkat et burada saygıyı bozmayalım lanlı lunlu falan da konuşmayalım

Teklifiniz nedir peki?
En sinir olduğum şeyi yapıyorsun kardeşim yapma sen satıyorsun ürünü

Burada adam akıllı bir şey anlatıyorum boş yapma!!!
Soket değişikliğine gidecek dedim "laaa niye anlamıyorsun" diyorsun lütfen konuşmalarına dikkat et burada saygıyı bozmayalım lanlı lunlu falan da konuşmayalım
Sen daha anlamadığın şey hakkında 5600? diyorsun orda ilerde yazmışım gereksiz cevaplar yazıyorsun aga diyorsun sonra laf kalabalığı yapıyorsun işine bak sinir etme adamı.

En sinir olduğum şeyi yapıyorsun kardeşim yapma sen satıyorsun ürünü
Hocam fiyatlarını bilmiyorumki senin yararına yazdım ihtiyacın vardır sana o fiyattan veririm ben alırken 900 lira falandı sanırım o paralara verebilirim güncel fiyatlarını da bilmiyorum stokta yok sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,449
Üyeler
188,938
Son üye
Hogwarst1
Geri