A320-3300X

Hocam fiyatlarını bilmiyorumki senin yararına yazdım ihtiyacın vardır sana o fiyattan veririm ben alırken 900 lira falandı sanırım o paralara verebilirim güncel fiyatlarını da bilmiyorum stokta yok sanırım.
Yinede teşekkür ederim kusura bakma bende çok çektim.
Fiyatının yükselmesinin nedeni 3100 3300x önünü açmak için arttırıldı yoksa 1500 verilmez ona 3600 alınır. Senin neden satmak istediğini bilmiyorum ama elindeki işlemci 3300x den daha ileriye dönük.
Şuan ki fiyatları bende bilmiyorum ikinci elden kaça gider ama sen illa 3300x alıcam diyorsan ben alabilirim.

Yinede teşekkür ederim kusura bakma bende çok çektim.
Fiyatının yükselmesinin nedeni 3100 3300x önünü açmak için arttırıldı yoksa 1500 verilmez ona 3600 alınır. Senin neden satmak istediğini bilmiyorum ama elindeki işlemci 3300x den daha ileriye dönük.
Şuan ki fiyatları bende bilmiyorum ikinci elden kaça gider ama sen illa 3300x alıcam diyorsan ben alabilirim.
İlla demiyorumda kafamda vardı bakalım kesin kararı cumartesi gün çalışıcam güzel bahşiş koparırsam ona göre bi rota çizerim sağol.

Sen daha anlamadığın şey hakkında 5600? diyorsun orda ilerde yazmışım gereksiz cevaplar yazıyorsun aga diyorsun sonra laf kalabalığı yapıyorsun işine bak sinir etme adamı.
Anlama bozukluğu var sende cidden bak

İlla demiyorumda kafamda vardı bakalım kesin kararı cumartesi gün çalışıcam güzel bahşiş koparırsam ona göre bi rota çizerim sağol.
Benim elimde 1600af olsa satıp 3300x almazdım ama sadece oyun oynamak için alıyorsan 1600af'den daha iyi ama dediğim gibi render falan yapacaksan çok ısınır

5. Nesil de Am5 sokete geçecek diye düşünüyordum ama yine de teşekkür ederim
Değişecek zaten fakat, işlemcinin uyumlu çalışması için soketin fiziksel olarak değişmesi zorunlu değil. BİOS güncellemesi ile destek verilecek.

Değişecek zaten fakat, işlemcinin uyumlu çalışması için soketin fiziksel olarak değişmesi zorunlu değil. BİOS güncellemesi ile destek verilecek.
Tabii ki de öyle bir şey söz konusu değil bios güncellemesi ile b450 de 4. Ve 5. Nesil de kullanılacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bunu zaman gösterecek belki amd bizi yanıltır ve 5. Nesil de soket değişikliği yapabilir

Son düzenleme:
Geri