-Üst teknolojiYeni bilgisayar toplamak istiyorum a320 mi b450 mi almalıyım sizce ?
farketmez bütçe sorun deil arasındaki fark ne o paraye değermi o farkB450 almalısın bütçen kaç TL sistem için toplam?
saol-Üst teknoloji
-Overclock ( hız aşırtma desteği )
-Ryzen 4. nesil işlemci desteği.
Bunlar B450 anakartların A320 anakartlardan üstün olan özellikleri.
Kesinlikle değer hatta bütçe varsa B550 alın.farketmez bütçe sorun deil arasındaki fark ne o paraye değermi o fark
b450 daha iyidir. bütçen varsa onu al. ben de 320 alacaktım sonra b450 m aldım akrar değiştirip iyi ki almışım .dYeni bilgisayar toplamak istiyorum a320 mi b450 mi almalıyım sizce ?
Zaten A320'ler fırladı. Aradaki fiyat farkı iyice azaldı. Aradaki farka mutlaka değecektir.farketmez bütçe sorun deil arasındaki fark ne o paraye değermi o fark
OverClock nasıl yapiliyorkiB450 çünkü işlemcine OC yapabiliyorsun, ayrıca 4.nesil işlemcileri de destekleyecek.
o kadar yokKesinlikle değer hatta bütçe varsa B550 alın.
@RevDeisDou daha iyi bilir (artık biraz şüpheliyim ama neyse)OverClock nasıl yapiliyorki
Voltajı ve Core Ratio'yu direkt olarak ayarlayabiliyorsun. A320 chipsetli anakartlarda sadece A-Serisi APU'ları ve Athlon X4 işlemcileri overclokclayabiliyorsun.OverClock nasıl yapiliyorki