Çözüldü✓ A320M-A PRO anakartıma m2 ssd takamıyorum ?

Ömerboz

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar A320M A Pro anakartımı apu sistemden çıkartıp ekran kartı almak istedim ekran kartı yerinde m2 ssd dönüştürücü ile takıldığını gördüm ne yapmam gerekiyor fotoğraftaki küçük PCI Express bölmesine uygun dönüştürücü varmıdır yoksa normal sata ssd mi almam gerekiyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 29
pciex1 slotu orası ona uygun dönüştürücü alabilirsin.

Merhabalar A320M A Pro anakartımı apu sistemden çıkartıp ekran kartı almak istedim ekran kartı yerinde m2 ssd dönüştürücü ile takıldığını gördüm ne yapmam gerekiyor fotoğraftaki küçük PCI Express bölmesine uygun dönüştürücü varmıdır yoksa normal sata ssd mi almam gerekiyor
Ayrıdan GPU alınıp takılmak isteniyorsa yazıldığı gibi X1 slotu için dönüştürücü alınabilir.
Kullanılan disk de SN550 modeli gibi görünüyor. 500 MB/s hız alınırsa şaşırılmasın, slotun desteği bu kadar.

o küçük slot x1 slotu ama senin anakartında gen2 hızı destekliyor yani 500mb/s sata3 den 50-100 mb/s daha yavaş, sata ssd fiyatları m.2 ile alıcağın dönüştürücü dahil daha ucuza geliyorsa sata al m.2 geliyorsa m.2 al arada fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o küçük slot x1 slotu ama senin anakartında gen2 hızı destekliyor yani 500mb/s sata3 den 50-100 mb/s daha yavaş, sata ssd fiyatları m.2 ile alıcağın dönüştürücü dahil daha ucuza geliyorsa sata al m.2 geliyorsa m.2 al arada fark yok
fotoğrafı sonradan gördüm, evet x1 dönüştürücü takıp kullanabilirsin bulabilirsen alfais al güzeldir

Ayrıdan GPU alınıp takılmak isteniyorsa yazıldığı gibi X1 slotu için dönüştürücü alınabilir.
Kullanılan disk de SN550 modeli gibi görünüyor. 500 MB/s hız alınırsa şaşırılmasın, slotun desteği bu kadar.
Çok teşekkürler x1 dönüştürücü alıcam o zaman

bu arada o x1 slotunun sağ tarafını kesip adaptörün sağ tarafı dışarda kalıcak şekilde 4x adaptörünü oturtup x1 hızındada kullanabilirsin ama anakartı kesmekten bahsettiğimiz için tavsiye etmem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri