barisbulat
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba A320M anakart sahibiyim, pci-e 3.0 destekli. Bu anakarta pci-e 4.0 bir ekran kartı takarsam ne olur?
Evet takılır. 3.0 de çalışır anakarttan dolayıMerhaba A320M anakart sahibiyim, pci-e 3.0 destekli. Bu anakarta pci-e 4.0 bir ekran kartı takarsam ne olur?
evet %10 luk falan fps düşüşü oluyorBir yerde performans kaybı yaşarsın şeklinde bir şey duydum. Bununla alakalı bir test de bulamadım.
yaşamazsınız hattaBir yerde performans kaybı yaşarsın şeklinde bir şey duydum. Bununla alakalı bir test de bulamadım.
Yeni anakart almakta fayda var o zaman.evet %10 luk falan fps düşüşü oluyor
kart 6500xt veya rx 6400 değilse kayda deger bir performans kaybi olmazMerhaba A320M anakart sahibiyim, pci-e 3.0 destekli. Bu anakarta pci-e 4.0 bir ekran kartı takarsam ne olur?
hocam video attım ya %10 çok abartı csde %2 lik fark varYeni anakart almakta fayda var o zaman.
Teşekkürler.yaşamazsınız hatta
Dedigim kartlara sahip degilsen kesinlikle gerek yokYeni anakart almakta fayda var o zaman.
Takılır pci 3.0da çalışırMerhaba A320M anakart sahibiyim, pci-e 3.0 destekli. Bu anakarta pci-e 4.0 bir ekran kartı takarsam ne olur?
1660'da bu sorunlar olmaz diyorsun yani.kart 6500xt veya rx 6400 değilse kayda deger bir performans kaybi olmaz