kamera nasıl bataryadan memnun musun bide PUBG 110 fps miş zaten o zaman oyunlarda sıkıntı çıkarmaz
A34 kullanıyorum sorun varsa sorarkadaşlar 3 ünden birini almayı düşünüyorum hemen hemen aynı fiyatlar m34 ün galaxy buds 2 de geliyor sizce hangisini almalıyım
Not: telefonu ortalama 3 4 sene kullanmak istiyorum
Hocam daha 9 ay var, neler neler değişir. Yeni S serisi telefonlar falan çıkar vs. Fiyatlarda değişimler olur, alacağın zaman yine konu açmalısın bence.
tabii ki S20fe de hazirana var 10 ay yani o zaman mı baksan?bu arada bir şeyi eklemeyi unutmuşum telefonu haziranda alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
haziranda alacağım o zaman net s20fe diyorsunuz değil mi
Kullanmadım 30 fps misal olarak söyledim ama Snapdragon 865 gibi döneminin amiral gemisi işlemcisi her türlü Dimensity 1080'i eziyor. O yüzden zaten Pubg olsyn diğer oyunlar olsun daha iyi, kamera daha iyi, bu oyunlara güncelleme geldiğinde dimensity örneğin 30 FPS in altına inecekken SD 30 üstünde kalacak aralarında hatrısayılır fark var.A34 hangi oyunda 30 fps knk alıp kullandın mı hiç
kamera nasıl bataryadan memnun musun bide PUBG 110 fps miş zaten o zaman oyunlarda sıkıntı çıkarmaz
çok teşekkür ederim incelemeniz için kamera gayet iyi görünüyor kafamda daha netlik kazandı büyük ihtimal alacağım4 aydır kullanıyorum hiçbbir oyunda sıkıntı yaşamadım
batarya; 120hz de aralıksız PUBG oynarken 6 7 saat götürür rahat tabi game tool la fps kilidini açıp 110 fps oynadıgın için bide yaz ayında 45 dereceye çıkıyor ekran parlaklıgını birazcık karartıyor daha fazla yükselmesin ısı diye ama hiçbir sıkınıt olmuyor elinede ısı gelmiyor
(En sevdiğim özelliği su geçirmez olması dusun altında telefonu kullanıyorum dokunmatiğinde herhangi bir sorun olmuyor )
kamera gayet güzel özellikle ön kamera ve arka ana kamera OIS desteği oldugu için videolardada çok başarılı foto eklerim şimdi;
bokeh (bulanık modu)
Alıntıyı görüntüle
Düşük ışık performansı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ay fotoğrafı
(daha net çektiklerim var )
Editli fotoğraf
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Su altı fotoğrafı
rica ederim ne demekçok teşekkür ederim incelemeniz için kamera gayet iyi görünüyor kafamda daha netlik kazandı büyük ihtimal alacağım
Hiç tereddüt etmeden alabilirsin a34 üçok teşekkür ederim incelemeniz için kamera gayet iyi görünüyor kafamda daha netlik kazandı büyük ihtimal alacağım
ben şuan aktif olarak s9 kullanıyorum yanılmıyorsam güncelleme desteği 2 yıl önce kesildi ama sıfır sıkıntı ile kullanılıyor ve halada 2.elde f/p olduğunu düşünüyorum s20fe daha mantıklı gibi hocam a34 daha uzun ömürlü olamayacaktırs20 fe güncelleme almayacakmış 3 4 sene kullanmak istiyorum
peki 3 4 sene sorunsuz kullanabilirmiyim
bende a34 e yakınım ama s20fe diyende var ama s20fe de güncelleme almayacak
telefon havuz altında kullanacak kadar mı su geçirmez yaÖn İzlenim
4 aydır kullanıyorum hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım.
Batarya; Ekran 120hz de aralıksız PUBG oynarken 6,7 saat rahat götürür, tabi game tool la fps kilidini açıp 110 fps oynadıgın için bide yaz ayında olduğumuz için sıcaklıklar 45 dereceye kadar çıkıyor. Isıyı düşürmek için ekranı birazcık karartılıyor ama hiçbir sıkınıt olmuyor elinede ısı gelmiyor.
(En sevdiğim özelliği su geçirmez olması, dusun altında telefonu kullanıyorum dokunmatiğinde herhangi bir sorun olmuyor.)
Kamera gayet güzel özellikle ön kamera ve arka ana kamera, Arka ana kamerada OIS desteği oldugu için videolardada çok başarılı.
Fotoğraf modları ve performansları
bokeh (bulanık modu)
Alıntıyı görüntüle
Macro modu
Alıntıyı görüntüle
Geniş açılı kamera
Alıntıyı görüntüle
Düşük ışık performansı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle