A35 alınır mı? ? günlük kullanım için

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Bütçe
13000
Merhaba şuanda note 8 galaxy kullanıyorum. ama 8 yıllık olduğu için instagramda falan kasıyor.
Oyun Tableti gibi bi tablet alıcağım zaten o yüzden telefonda sadece fotoğraf çerek instagrama girerim. instagramda kasarmı ?
kaç yıl götürür ?
yada 2. el alınır mı? sizce?

Telefondan anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.ü
Bütçem 10-13 bin tl gibi bişey

alınır

Kamerası A35'ten iyi. İşlemci olarak da daha iyi. Sadece pil ve yazılım güncellemesi olarak geride. 2. el alınır fakat arada 1000-1500 fark varsa sıfırını almanızı öneririm.
3 bin tl fln
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arakadaki fark * 3 bin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung arayüzüne alıştıysam nothingi beğenmeye bilirsin. Samsungdan devam
evet biraz samsunga fazla alıştım. çokmu fark var ?

A25 aldı büyükbabam o bile mükemmel fiyatına göre a35 hayli hayli yeter.

Samsung arayüzüne alışıksanız, üst düzey oyun ve kamera performansı beklemiyorsanız a35 gayet yeterli olacaktır.

A34 kullanıcısıyım batarya performansı şahane. Gündelik kullanım için gayet yeterli telefonlar.

Benzer fiyat bandında donanım olarak daha iyi modeller vardır elbet ama a35 de alınabilir bir model.

Samsung arayüzüne alışıksanız, üst düzey oyun ve kamera performansı beklemiyorsanız a35 gayet yeterli olacaktır.

A34 kullanıcısıyım batarya performansı şahane. Gündelik kullanım için gayet yeterli telefonlar.

Benzer fiyat bandında donanım olarak daha iyi modeller vardır elbet ama a35 de alınabilir bir model.
yani dediğim gibi, kasma donma yapıyormu ? yada aşırı yavaş değilse bana sorun olmaz. zaten oyun için tablet alacağım. telefonu sadece gündelik kullanım instagram gibi vb. işlerde kullancam

yani dediğim gibi, kasma donma yapıyormu ? yada aşırı yavaş değilse bana sorun olmaz. zaten oyun için tablet alacağım. telefonu sadece gündelik kullanım instagram gibi vb. işlerde kullancam
Donma kasma yok. 60hz ile 11 11.5 saat 120hz ile 7 8saat ekran süresi alıyorum. Telefon 1.5 yıllık. Ekran da yeterli. Kamera pek kullanmıyorum ama 10k bandındaki bir telefon için normal.

Geri