Öneri A5 V15.7 VS V15.6

Hangisini almalıyım?

• Oy kullanan toplam üye
    5
Alıntıyı görüntüle

Çoğu kişi farkı gözetemiyor. Hatta satıcılar bile ürünlerin resmini yanlış koyuyor. Birçok müşterinin kargo gelince aslında eline gelen kasa ile sipariş verdiğinin farklı olduğunu gördüm.
Evet. Şimdi bu kasanın da arkasını atınca diğerinin çok daha havalı olduğunu fark ettim. O modeli alacağım. Tekrardan teşekkürler.

sayenizde aynı fiyata 1650Ti yerine 1660Ti alacağım. Çok teşekkürler.
Ekran kartı 1660ti maxq modeli. Bir nevi laptopun içine sığdırılmak için kırpılmış hali. Buna dikkat edin lütfen. Ayrıca 1660ti maxq bu haliyle bile 1650 ye %50 fark atıyor. Yani 1,5 kat daha iyi bir ekran kartı. Buyurunuz link.

Bir de ayriyeten belirtmek isterim: Ekran 60hz panele sahip. Renk doygunluğu piyasadaki 60hz panellerin %90 ından daha iyi olsa da bu bu bilgisayarın önemli bir eksikliği.

Evet. Şimdi bu kasanın da arkasını atınca diğerinin çok daha havalı olduğunu fark ettim. O modeli alacağım. Tekrardan teşekkürler.
Ve sanırım o egzoz benzeri yerler hava sürkilasyonu açısından yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı 1660ti maxq modeli. Bir nevi laptopun içine sığdırılmak için kırpılmış hali. Buna dikkat edin lütfen. Ayrıca 1660ti maxq bu haliyle bile 1650 ye %50 fark atıyor. Yani 1,5 kat daha iyi bir ekran kartı. Buyurunuz link.
Daha iyi olduğuna göre sıkıntı yok (: Fiyatlar yakın ve 1.5 kat daha iyiyken neden bunu seçmeyeyim (:

Ve sanırım o egzoz benzeri yerler hava sürkilasyonu açısından yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi olduğuna göre sıkıntı yok :) Fiyatlar yakın ve 1.5 kat daha iyiyken neden bunu seçmeyeyim :)
Rica ederim. Hava sirkülasyonu konusunda öncekinden de çok memnundum ama bu başka havalı duruyor be aga. :D

Rica ederim. Hava sirkülasyonu konusunda öncekinden de çok memnundum ama bu başka havalı duruyor be aga. :D
Ekran kaç hertz acaba bu modelde? Şimdi uyuyacağım cevabınıza sabah bakıp döneceğim. İyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,806
Üyeler
187,735
Son üye
vaxn99
Geri