Neler Yeni

Öneri A5 V15.7 VS V15.6

Hangisini almalıyım?

• Oy kullanan toplam üye
    5

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Alıntıyı görüntüle

Çoğu kişi farkı gözetemiyor. Hatta satıcılar bile ürünlerin resmini yanlış koyuyor. Birçok müşterinin kargo gelince aslında eline gelen kasa ile sipariş verdiğinin farklı olduğunu gördüm.
Evet. Şimdi bu kasanın da arkasını atınca diğerinin çok daha havalı olduğunu fark ettim. O modeli alacağım. Tekrardan teşekkürler.

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
sayenizde aynı fiyata 1650Ti yerine 1660Ti alacağım. Çok teşekkürler.
Ekran kartı 1660ti maxq modeli. Bir nevi laptopun içine sığdırılmak için kırpılmış hali. Buna dikkat edin lütfen. Ayrıca 1660ti maxq bu haliyle bile 1650 ye %50 fark atıyor. Yani 1,5 kat daha iyi bir ekran kartı. Buyurunuz link.

Bir de ayriyeten belirtmek isterim: Ekran 60hz panele sahip. Renk doygunluğu piyasadaki 60hz panellerin %90 ından daha iyi olsa da bu bu bilgisayarın önemli bir eksikliği.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Evet. Şimdi bu kasanın da arkasını atınca diğerinin çok daha havalı olduğunu fark ettim. O modeli alacağım. Tekrardan teşekkürler.
Ve sanırım o egzoz benzeri yerler hava sürkilasyonu açısından yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı 1660ti maxq modeli. Bir nevi laptopun içine sığdırılmak için kırpılmış hali. Buna dikkat edin lütfen. Ayrıca 1660ti maxq bu haliyle bile 1650 ye %50 fark atıyor. Yani 1,5 kat daha iyi bir ekran kartı. Buyurunuz link.
Daha iyi olduğuna göre sıkıntı yok :) Fiyatlar yakın ve 1.5 kat daha iyiyken neden bunu seçmeyeyim :)

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Ve sanırım o egzoz benzeri yerler hava sürkilasyonu açısından yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyi olduğuna göre sıkıntı yok :) Fiyatlar yakın ve 1.5 kat daha iyiyken neden bunu seçmeyeyim :)
Rica ederim. Hava sirkülasyonu konusunda öncekinden de çok memnundum ama bu başka havalı duruyor be aga. :D

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Rica ederim. Hava sirkülasyonu konusunda öncekinden de çok memnundum ama bu başka havalı duruyor be aga. :D
Ekran kaç hertz acaba bu modelde? Şimdi uyuyacağım cevabınıza sabah bakıp döneceğim. İyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,184
Üyeler
169,543
Son üye
mnhr1f
Top Bottom