A52 mı Samsung S20 FE mi?

CapJacke

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
5500
Yeni bir telefon almaya karar verdim ve öncelikle S20 FE de karar kıldım.Kamerası + kablosuz şarj özelliği dikkatimi çekmişti lakin işlemcisi ile ilgili bir sürü kötü yorum beni biraz çekindirdi.Biraz araştırmadan sonra A52 dikkatimi çekti hem snapdragon işlemci kullanıyor hem de kamerası da iyi fakat kablosuz şarj özelliği yok.Bunların dışında önerebilceğiniz bir telefon var mı? Şu an kullandığım model Xiaomi Pocohone F1.Android olmak zorunda değil.

ikisi arasında dağlar kadar fark var ama ben SD işlemcili S20FE tavsiye ederim
Fark olarak ne kadar büyük bir fark var ve bildiğim kadarıyla SD işlemcili modeller TR'de satılmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medya + fotoğraf.

Fark olarak ne kadar büyük bir fark var ve bildiğim kadarıyla SD işlemcili modeller TR'de satılmıyor.

Bu arada telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medya + fotoğraf.
önceden evet TR de yoktu ama TR ye de geldi SD li si https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s20-fe.html

baya fark oluyor mesela şarj konusunda SD işlemciler oldukça başarılı ayrıca az ısınıyorlar

Türkiye'de olduğunu bilmem iyi oldu teşekkürler.Benim planım Hepsiburada'daki kampanyadan yararlanarak eski telefonları elden çıkarmaktı oradan gelen hediye çeki ve paraylada yeni telefon almaktı.Vatan'da da eskiyi getir yenisini götür gibi bir kampanya varmış araştırıcam.Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

2021 yılındayız bu yılda 720g işlemcili tel alınmaz bana göre 865 işlemcili s20fe bulabileceğinizi düşünüyorum

Hepsiburada'da 865 işlemcili Samsung S20 FE buldum üstelik indirimde onu almaya karar verdim. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Exynos 990 çok aşırı ısınma sorunları ile karşılaştığı için Snapdragon'lu olanı öneriliyor ki zaten Exynos 990'lısını almayın.
aşırı ısınma sorunu yok sadece ısınma sorunu var arkadaşımda var oyun oynadıktan sonra baktığımda evet elimde bir ısınma hissi oluyor ama normal bir ısınma gibi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,631
Üyeler
197,945
Son üye
vision477
Geri