Bence sat, tabi önce ürün gelsin doğru ürün olduğundan emin ol ondan sonra satarsın. En son giyim alanınında bir ödeme olarak gözüküyordu sanırım.Bence satamaz bana 450 TL teklif ettiler a520 s2h için
510 TL'ye falan satabilsem aldığım ramin parasını çıkartmak istiyorum o yüzdenBence sat, tabi önce ürün gelsin doğru ürün olduğundan emin ol ondan sonra satarsın. En son giyim alanınında bir ödeme olarak gözüküyordu sanırım.
O anakarta mağazadan sıfır olarak bile alsan 500₺'den fazla verilmez. Çünkü B550-S2H bile 660₺ gibi fiyatlara düştü. Neden alınsın ki ?
nerede ben en son 801 indi biliyorum b550 s2h.Bence sat, tabi önce ürün gelsin doğru ürün olduğundan emin ol ondan sonra satarsın. En son giyim alanınında bir ödeme olarak gözüküyordu sanırım.
O anakarta mağazadan sıfır olarak bile alsan 500₺'den fazla verilmez. Çünkü B550-S2H bile 660₺ gibi fiyatlara düştü. Neden alınsın ki ?
Sıfırı 660 TL hiç kullanmamışsa satar. Satıp b450m s2h almayı düşünüyorum onun parasını kurtarsa yeter açıkçası
660₺'ye gördüm, şuan yok. Muhtemelen daha da düşer ilerleyen zamanlarda. Birde ben o fiyata onu alacağıma üst düzey B450 anakart alırım daha iyi. Giriş seviyesi bir model çünkü.nerede ben en son 801 indi biliyorum b550 s2h.
500 TL satsan bile %100 kar bence
gereksiz karşılaştırma mantıksız bi karşılaştırma yani işlemcin neyse onu söyle de ona göre anakart önerelim seçelim sana biri intelin biri amdnin biz sana amd desek sende de intel oldugunu düşün hop pinler gider çalışmaz sistemHangisi ? Sebebinide yazın.
İkiside amd kartı iyi misin sen ?gereksiz karşılaştırma mantıksız bi karşılaştırma yani işlemcin neyse onu söyle de ona göre anakart önerelim seçelim sana biri intelin biri amdnin biz sana amd desek sende de intel oldugunu düşün hop pinler gider çalışmaz sistem
Dostum zaten baya kârdasın, neyi zorluyosun ki daha. 450₺ veren adama sat gitsin. Onu kaçırırsan belki 60₺ için satamayacaksın ürünü. Elinde kalacak daha sonra 400₺'ye satmak zorunda kalacaksın belki de. Bunları da hesaba kat.510 TL'ye falan satabilsem aldığım ramin parasını çıkartmak istiyorum o yüzden
Evet sıfırının Cuma indirimlerinde 660₺ gibi bir fiyata düştüğünü gördüm.Sıfırı mı ?
Evet doğru çok açgözlüde olmamak lazım.Dostum zaten baya kârdasın, neyi zorluyosun ki daha. 450₺ veren adama sat gitsin. Onu kaçırırsan belki 60₺ için satamayacaksın ürünü. Elinde kalacak daha sonra 400₺'ye satmak zorunda kalacaksın belki de. Bunları da hesaba kat.
ya diğeriyle karıştırdım kdsajdkasdjaskd pardon kusura bakmasın sdkjaskdjasİkiside amd kartı iyi misin sen ?
sen kafayı sıyırmışsın ışıklar ileA520M S2H seçerdim.
ARGB ve RGB var çünkü!