A520M anakart alacağım Gigabyte mı alayım MSI mı alayım?

O zaman donanımsal bir sorun vardır sanırım geçmiş olsun
Eyvallah zamanı belki de böyle tükendi bir taraftan masraf bir taraftan isteğin gerçekleşmesi gibi düşündüm sağlık olsun diyelim. Bu anakartta tek şikayetim işlemci stok fanı ramlere baskı yapıyordu birbirine sıkıştırma gibi düşün

Eyvallah zamanı belki de böyle tükendi bir taraftan masraf bir taraftan isteğin gerçekleşmesi gibi düşündüm sağlık olsun diyelim. Bu anakartta tek şikayetim işlemci stok fanı ramlere baskı yapıyordu birbirine sıkıştırma gibi düşün
Şuan benim ramlerede baskı yapıyor olabilir benim için 10 ay daha dayansa yeter 10 ay sonra ise baslayacam sistemi yukseltirim

MSI alma imkanın varsa gigabyte al MSI anakartların bios konusunda çok fazla sorunu oluyor şikayeti daha fazla m flash konusunda bende geçen biraz sorun yaşadım
Aslında tam tersi, Msi anakartlar Bios ve yazılım konusunda çok daha iyi. Spesifik olarak sorun yaşamaış olabilirsin ama bu Gigabyte'ın yazılım konusunda daha iyi olduğunu göstermez.

Aslında tam tersi, Msi anakartlar Bios ve yazılım konusunda çok daha iyi. Spesifik olarak sorun yaşamaış olabilirsin ama bu Gigabyte'ın yazılım konusunda daha iyi olduğunu göstermez.
sorun yaşayan çoğunluk kısıma söyler misin bunu hocam msı os üstündeki yazılımda daha iyi olsada donanımsal yazılımı her zaman sorunlu ve eksikti

12k-13k bütçelik bilgisayar topluyorum anakarta 2.5k bütçe ayırdım. Sizce Hangi anakartı alayım?

- Gigabyte A520M S2H

- MSI A520M-A PRO

ryzen 5 5500 kullanacağım birde uyumluluk sorunu çıkarmı bazı anakartların biosu sorunlu oluyormuş biraz bakmıştım da
AM4 alacaksan B450 bak A serisi alma.

12k-13k bütçelik bilgisayar topluyorum anakarta 2.5k bütçe ayırdım. Sizce Hangi anakartı alayım?

- Gigabyte A520M S2H

- MSI A520M-A PRO

ryzen 5 5500 kullanacağım birde uyumluluk sorunu çıkarmı bazı anakartların biosu sorunlu oluyormuş biraz bakmıştım da
msi ayni anakarti kullaniyorum miss gibi, daha fazla yazilim destegi var :))

- Gigabyte A520M S2H

- MSI A520M-A PRO

A520 Alma direk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk ucuz olsun diyorsan en ucuz AM4 anakartı da alabilirsin gerçi. MSI Anakartlarda saçma sapan çok sorun yaşadım özellikle AMD tarafında. Gigabyte anakartlarda da secure boot bazen insanı çileden çıkarabiliyor. Asus al geç en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,249
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri