Güncel sürüm olarak kullanıyordum da en son güncellemeyi aldım mı bilmiyorum.Bios sürümü neydi?
Güncel sürüm olarak kullanıyordum da en son güncellemeyi aldım mı bilmiyorum.Bios sürümü neydi?
O zaman donanımsal bir sorun vardır sanırım geçmiş olsunGüncel sürüm olarak kullanıyordum da en son güncellemeyi aldım mı bilmiyorum.
Eyvallah zamanı belki de böyle tükendi bir taraftan masraf bir taraftan isteğin gerçekleşmesi gibi düşündüm sağlık olsun diyelim. Bu anakartta tek şikayetim işlemci stok fanı ramlere baskı yapıyordu birbirine sıkıştırma gibi düşünO zaman donanımsal bir sorun vardır sanırım geçmiş olsun
Şuan benim ramlerede baskı yapıyor olabilir benim için 10 ay daha dayansa yeter 10 ay sonra ise baslayacam sistemi yukseltirimEyvallah zamanı belki de böyle tükendi bir taraftan masraf bir taraftan isteğin gerçekleşmesi gibi düşündüm sağlık olsun diyelim. Bu anakartta tek şikayetim işlemci stok fanı ramlere baskı yapıyordu birbirine sıkıştırma gibi düşün
Aslında tam tersi, Msi anakartlar Bios ve yazılım konusunda çok daha iyi. Spesifik olarak sorun yaşamaış olabilirsin ama bu Gigabyte'ın yazılım konusunda daha iyi olduğunu göstermez.MSI alma imkanın varsa gigabyte al MSI anakartların bios konusunda çok fazla sorunu oluyor şikayeti daha fazla m flash konusunda bende geçen biraz sorun yaşadım
sorun yaşayan çoğunluk kısıma söyler misin bunu hocam msı os üstündeki yazılımda daha iyi olsada donanımsal yazılımı her zaman sorunlu ve eksiktiAslında tam tersi, Msi anakartlar Bios ve yazılım konusunda çok daha iyi. Spesifik olarak sorun yaşamaış olabilirsin ama bu Gigabyte'ın yazılım konusunda daha iyi olduğunu göstermez.
AM4 alacaksan B450 bak A serisi alma.12k-13k bütçelik bilgisayar topluyorum anakarta 2.5k bütçe ayırdım. Sizce Hangi anakartı alayım?
- Gigabyte A520M S2H
GIGABYTE A520M S2H ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE A520M S2H ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
- MSI A520M-A PRO
MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 Bellek 4600(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 Bellek 4600(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ryzen 5 5500 kullanacağım birde uyumluluk sorunu çıkarmı bazı anakartların biosu sorunlu oluyormuş biraz bakmıştım da
2.5k bütçeye uygun tek B450 anakart: ASRock B450M-HDV R4.0AM4 alacaksan B450 bak A serisi alma.
msi ayni anakarti kullaniyorum miss gibi, daha fazla yazilim destegi var12k-13k bütçelik bilgisayar topluyorum anakarta 2.5k bütçe ayırdım. Sizce Hangi anakartı alayım?
- Gigabyte A520M S2H
GIGABYTE A520M S2H ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
- MSI A520M-A PRO
MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 Bellek 4600(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 Bellek 4600(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ryzen 5 5500 kullanacağım birde uyumluluk sorunu çıkarmı bazı anakartların biosu sorunlu oluyormuş biraz bakmıştım da
A520 Alma direk.12k-13k bütçelik bilgisayar topluyorum anakarta 2.5k bütçe ayırdım. Sizce Hangi anakartı alayım?
- Gigabyte A520M S2H
- MSI A520M-A PRO