Neler Yeni

A520M Plus Wi-Fi anakartıma zarar gelmiş midir?

Cem Arı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Arı
Merhaba ASUS TUF A520M Plus Wi-Fi anakarta sahibim bugün bilgisayara hafif bakım yapmak istedim ve fanların tozunu almak için bilgisayarın içini açtım. Ve işlemcinin fanını çıkardım; çıkardıktan sonra stok fanı anakarta takarken anakartta ki vida girişleri hafif delindi (bundan bir şey olacağını sanmıyorum çünkü vida girişi çevresinde beyaz bir daireye sahip ve o çevrenin içinde oluştu delik) delinmesi dışında fanı montelerken vida işaretlediğim yerlerden birine orta sertlikte temas etti zarar görmüş müdür? Gördüyse ne gibi problemlerle karşılaşırım? (stok fan kullanıyorum)

TUF Gaming A520M-Plus Wi-Fi​

Ekran görüntüsü 2025-01-30 225356.png

Aykut D.

80+ Gold
Merhaba ASUS TUF A520M Plus Wi-Fi anakarta sahibim bugün bilgisayara hafif bakım yapmak istedim ve fanların tozunu almak için bilgisayarın içini açtım. Ve işlemcinin fanını çıkardım; çıkardıktan sonra stok fanı anakarta takarken anakartta ki vida girişleri hafif delindi (bundan bir şey olacağını sanmıyorum çünkü vida girişi çevresinde beyaz bir daireye sahip ve o çevrenin içinde oluştu delik) delinmesi dışında fanı montelerken vida işaretlediğim yerlerden birine orta sertlikte temas etti zarar görmüş müdür? Gördüyse ne gibi problemlerle karşılaşırım? (stok fan kullanıyorum)

TUF Gaming A520M-Plus Wi-Fi​

Alıntıyı görüntüle

Fotoğraf atınız .

Cem Arı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Arı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atmıştım aslında ama siteyi kullanmayı pek bilmiyorum. Herhalde yanlış bir biçimde attım kusura bakmayın.
Ekran görüntüsü 2025-01-30 225356.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,118
Üyeler
167,256
Son üye
Canberk388
Top Bottom