Neler Yeni

Çözüldü✓ A620M-K anakarta işlemci önerisi

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
Kasanın şimdi siparişini vericem gelsin deneyelim kasa da çok fark yaratmassa kasanın iadesini yaparız o sorun olmaz 30 saniyede açılması psudan kaynaklımıdır bu kasa fps sorununu çözecekmidir. Bilmedigim için çok soruyorum kusura bakma

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Kasanın şimdi siparişini vericem gelsin deneyelim kasa da çok fark yaratmassa kasanın iadesini yaparız o sorun olmaz 30 saniyede açılması psudan kaynaklımıdır bu kasa fps sorununu çözecekmidir. Bilmedigim için çok soruyorum kusura bakma
açılma sanıyesını cok dert etme 30 sanıye cok kotu degıl onu pek bılmıyorum ama fps duzelır dıye tahmın edıyorum

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
açılma sanıyesını cok dert etme 30 sanıye cok kotu degıl onu pek bılmıyorum ama fps duzelır dıye tahmın edıyorum
İşlemciyi ve anakartı değiştirmeme gerek yok o zaman ben simdi kasanın siparişini vereyim deneyelim olmasa iadesini gerçekleştiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geldiginde ve denedigim zaman dönüş sağlarım teşekkür ederim ama konuyu nasıl kapatıcagımı bilmiyorum :)

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
İşlemciyi ve anakartı değiştirmeme gerek yok o zaman ben simdi kasanın siparişini vereyim deneyelim olmasa iadesini gerçekleştiririm

Geldiginde ve denedigim zaman dönüş sağlarım teşekkür ederim ama konuyu nasıl kapatıcagımı bilmiyorum :)
kapatamıyorsun kalsın konu sıkıntı değil he bide bana ulaşmak istersen takip et

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk

Ama aklıma takılan psu yetersiz olsa kapanmalar vs olması gerekiyor ama hiç böyle bir şey yaşamadım besledigini düşünüyorum

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Ama aklıma takılan psu yetersiz olsa kapanmalar vs olması gerekiyor ama hiç böyle bir şey yaşamadım besledigini düşünüyorum
benimkide beslemıyordu ama kapanmalar vs olmuyordu bu tam beslememek senınkı mesela yuzde 70 falan beslıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,374
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom