- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım psu kasaya gömülü kasayı değiştirmem gerekli?nys sız psu alın sonrasına bakarız benı takip edin bana yazarsınız
Sanırım psu kasaya gömülü kasayı değiştirmem gerekli?nys sız psu alın sonrasına bakarız benı takip edin bana yazarsınız
evet iadeden sonra attıgım kasayı alınSanırım psu kasaya gömülü kasayı değiştirmem gerekli?
https://www.gaming.gen.tr/urun/3516...MIrc_99uzwggMVuZNoCR0lBw4hEAQYASABEgI_ivD_BwE ?nys sız psu alın sonrasına bakarız benı takip edin bana yazarsınız
Kasayı iade edemem alalı oluyor 3-4 ay civarıevet iadeden sonra attıgım kasayı alın
satın o zamanKasayı iade edemem alalı oluyor 3-4 ay civarı
Kasanın şimdi siparişini vericem gelsin deneyelim kasa da çok fark yaratmassa kasanın iadesini yaparız o sorun olmaz 30 saniyede açılması psudan kaynaklımıdır bu kasa fps sorununu çözecekmidir. Bilmedigim için çok soruyorum kusura bakmasatın o zaman
açılma sanıyesını cok dert etme 30 sanıye cok kotu degıl onu pek bılmıyorum ama fps duzelır dıye tahmın edıyorumKasanın şimdi siparişini vericem gelsin deneyelim kasa da çok fark yaratmassa kasanın iadesini yaparız o sorun olmaz 30 saniyede açılması psudan kaynaklımıdır bu kasa fps sorununu çözecekmidir. Bilmedigim için çok soruyorum kusura bakma
İşlemciyi ve anakartı değiştirmeme gerek yok o zaman ben simdi kasanın siparişini vereyim deneyelim olmasa iadesini gerçekleştiririmaçılma sanıyesını cok dert etme 30 sanıye cok kotu degıl onu pek bılmıyorum ama fps duzelır dıye tahmın edıyorum
Geldiginde ve denedigim zaman dönüş sağlarım teşekkür ederim ama konuyu nasıl kapatıcagımı bilmiyorumaçılma sanıyesını cok dert etme 30 sanıye cok kotu degıl onu pek bılmıyorum ama fps duzelır dıye tahmın edıyorum
kapatamıyorsun kalsın konu sıkıntı değil he bide bana ulaşmak istersen takip etİşlemciyi ve anakartı değiştirmeme gerek yok o zaman ben simdi kasanın siparişini vereyim deneyelim olmasa iadesini gerçekleştiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geldiginde ve denedigim zaman dönüş sağlarım teşekkür ederim ama konuyu nasıl kapatıcagımı bilmiyorum
Ama aklıma takılan psu yetersiz olsa kapanmalar vs olması gerekiyor ama hiç böyle bir şey yaşamadım besledigini düşünüyorumİşlemciyi ve anakartı değiştirmeme gerek yok o zaman ben simdi kasanın siparişini vereyim deneyelim olmasa iadesini gerçekleştiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geldiginde ve denedigim zaman dönüş sağlarım teşekkür ederim ama konuyu nasıl kapatıcagımı bilmiyorum
benimkide beslemıyordu ama kapanmalar vs olmuyordu bu tam beslememek senınkı mesela yuzde 70 falan beslıyorAma aklıma takılan psu yetersiz olsa kapanmalar vs olması gerekiyor ama hiç böyle bir şey yaşamadım besledigini düşünüyorum
Bunun içinde ayrı konu açtım bakacagım. Kasa saglam markamı bilemedimbenimkide beslemıyordu ama kapanmalar vs olmuyordu bu tam beslememek senınkı mesela yuzde 70 falan beslıyor