2700 TL'ye zaten var başka sitedeP30 LİTE indirimde bakabilir
Huawei P30 Lite 128 GB Beyaz (Huawei Türkiye Garanti) Telefon 4GB RAM Fiyatı - Trendyol
Huawei Huaweı P30 Lite 128gb (BEYAZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bence alınabilir gibi kağıt üzerinde lakin önemli olan kullanıcı yorumları gtisin yorum okusun inceleme izlesin önemli olan onlar ama kağıt üzerinde güzel duruyor(samsung a göre yoksa başka çinli rakipler var)Ben değil arkadaşım alcak oyunda aşırı olmasada oynar bu paraya daha iyisi var mı?Samsungu daha çok seviyor
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben değil arkadaşım alcak oyunda aşırı olmasada oynar bu paraya daha iyisi var mı?Samsungu daha çok seviyor
P30 LİTE indirimde bakabilir
Huawei P30 Lite 128 GB Beyaz (Huawei Türkiye Garanti) Telefon 4GB RAM Fiyatı - Trendyol
Huawei Huaweı P30 Lite 128gb (BEYAZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2700 TL'ye zaten var başka sitede
O paraya en iyisi mi note 10 liteO paraya mi 9 t alır kafayı mı yediniz.
O telefon parasını haketmiyor. Hangisini almalıyım derseniz,Ben değil arkadaşım alcak oyunda aşırı olmasada oynar bu paraya daha iyisi var mı?Samsungu daha çok seviyor
Redmi note 9 proBen değil arkadaşım alcak oyunda aşırı olmasada oynar bu paraya daha iyisi var mı?Samsungu daha çok seviyor
mi 10 lite alınır o fiyataO paraya mi 9 t alır kafayı mı yediniz.